3 d’agost del 2010

La variant de l'Aldea, aturada per la retallada de Foment?

El diari El Punt publica en la seua edició d'avui que la reivindicada variant de l'N-340 a l'altura de l'Aldea podria ser una de les obres afectades per les retallades pressupostàries del govern de l'Estat. Tot i que encara no hi ha una confirmació oficial del Ministeri de Foment, l'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu (ERC), assegurava que l'empresa que està executant l'obra, am un pressupost de 26 milions d'euros, ha notificat a l'Ajuntament que no continuarà els treballs perquè “no hi ha més recursos econòmics”. Segons aquestes informacions, l'obra podria estar parada fins a un any i mig.

Foto (J.C. León) i més informació a El Punt:
-La retallada atura les obres de la variant de l'Aldea

3 comentaris:

  1. En resposta a la parada de les obres de la circumval•lació de la CN 340 al seu pas per l’Aldea, es podria reclamar l’aixecament del peatge de l’A7 corresponent al tram de Tortosa fins l’Ampolla.

    ResponElimina
  2. ....i de Tortosa fins Amposta

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta