9 d’agost del 2010

Tortosa estrenarà una escola municipal de teatre a l'octubre

L'Ajuntament de Tortosa ha anunciat aquest dilluns la creació d'una Escola Municipal de Teatre, que es posarà en marxa a l'octubre amb una oferta de cursos adreçats a públics de diferent edats. L'escola arrenca amb una oferta inicial de sis cursos: Interpretació per a Adults 1, Teatre Juvenil 1, Teatre Infantil 1, Teatre Musical Juvenil 1, Teatre Musical per a Adults 1 i Tècnica Vocal 1. Els cursos començaran el proper 6 d'octubre i s'allargaran fins al mes de juny. L'horari és de tarda i els preus oscil·laran entre els 30 i el 70 euros mensuals. En aquest sentit, el període de matrícula serà entre els dies 15 i 30 de setembre.


L'objectiu de l'escola és consolidar-se a mig termini, tot formant actors i actrius de Tortosa i de les Terres de l'Ebre. Aquesta és una iniciativa que sorgeix des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, amb la direcció de Marga Julià. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el regidor de Cultura, Joan Caballol, i la directora de l'IMACT, Maria Josep Bel, amb la directora de l'Escola de Teatre, Marga Julià, han presentat aquest migdia el nou projecte. Bel ha afirmat que aquesta és una iniciativa "de llarg recorregut", després de destacar que l'escola té una "vocació territorial". "Igual que hem consolidat l'Escola de Música, l'Escola de Teatre neix com un projecte humil però amb l'ambició de consolidar-se amb el temps i tenir continuïtat", ha dit l'alcalde. Per la seua banda, el regidor de Cultura ha assenyalat que hi ha la voluntat de formar una nova generació d'actors, que tindran l'ocasió de posar a prova els coneixements adquirits en les diverses activitats que es fan al llarg de l'any, entre les quals la Festa del Renaixement.

El tema al diari El Punt:
-Tortosa impulsa una escola municipal de teatre amb vocació territorial

3 comentaris:

  1. Enlloc de buscar empreses per al Catalunya Sud, que puguin donar feina als tortosins i tortosines.
    El que fem es ficar una despesa més per tal de col.locar a la novia del capo.
    Fem-ho be, ja, ja, ja.

    ResponElimina
  2. Busca per una festa que s'ha fet recenment a Tortosa.

    Ella i ell van de lluna de mel.....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta