9 de setembre del 2010

Semàfor de vianants en verd i en roig, a Tortosa

Els vianants que avui volien travessar el carrer a la plaça Joaquim Bau, per creuar des de la banda del quiosc cap a la vorera de la clínica l'Aliança, no sabien què fer. El semàfor per als vianants tenia encesos, a la vegada, els ninots de color roig i de color verd. Aquesta anomalia tècnica es produïa, en realitat, quan el semàfor estava en roig per als vianants, ja que, com podeu veure, el sèmafor per als vehicles estava en verd. A més, al semàfor de l'altra vorera, quan els vianants tenien permís per travessar, no hi havia cap dels ninots encès. És molt preocupant que un semàfor funcioni incorrectament en una cruïlla tan important, just al centre del barri de Ferreries.

3 comentaris:

  1. A l'Av. Generalitat, el semàfor que hi ha a l'alçada del pont del tren, almenys en sentit l'Aldea passa del verd al taronja no intermitent, quan el taronja en un semàfor ha de ser intermitent i si és per canviar, és per passar al vermell, no per tornar al verd.

    Aprofito per anotar que el senyal de doble sentit a la zona d'aparcaments del costat del riu, al costat del parc, també és per fotografiar-lo. Un senyal de prohibició amb un paper enganxat indicant dos sentits, amb les dues fletxes negres. En resum, un senyal inexistent.

    ResponElimina
  2. Com treballo prop i vaig a comprar el diari, el veig cada dia. Li vaig dir a la propietària del quiosc i em va dir que "ja ho havia dit a la policia municipal". D'això ja fa un parell o tres de dies.
    Per cert, el de l'altre costat, tampoc funciona.

    ResponElimina
  3. Com dic a l'article, al semàfor de l'altra vorera, quan els vianants tenen teòricament permís per travessar, en verd, no té cap dels ninots encès. Només funciona quan està en roig per als vianants.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta