24 d’octubre del 2010

Puigcercós s'atribueix els 10 milions per industrialitzar les Terres de l'Ebre

El president d’ERC i candidat dels republicans a les eleccions del 28 de novembre, Joan Puigcercós, s’ha felicitat aquest dissabte per la inversió de 10 milions d’euros per a les Terres de l’Ebre. Una inversió que el Consell de Ministres del govern de l'Estat va aprovar divendres, per finançar les actuacions de reconversió industrial i ocupació. De fet, ERC ha recordat que aquesta era "una reclamació i un compromís del líder independentista", que l’any passat ja va instar al govern a "accelerar les inversions industrials a les Terres de l'Ebre" arran de l’ERO presentat per la multinacional Lear a la seua planta de Roquetes.

Puigcercós va fer aquestes declaracions en el marc de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova, que va visitar acompanyat del candidat d’ERC per les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, i d'altres dirigents regionals. Però tot i els 10 milions aprovats pel nou executiu estatal en el seu primer Consell de Ministres, Puigcercós també va criticar la reforma de govern de Zapatero, que va qualificar "d'operació de maquillatge". "Poden canviar les persones però les polítiques continuen sent les mateixes", va afirmar el independentista. Segons Puigcercós, la remodelació del govern espanyol "només amaga la incapacitat del president de tirar endavant polítiques a favor de l'economia productiva de Catalunya".

Foto: ERC

1 comentari:

  1. Mare de Deu quin nivell ! Me lo repiteeeee?? Es que no he entendido nada sabeeeeeee??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta