10 de novembre del 2010

El debat sobre el monument franquista enganxa: 7.800 pàgines vistes en 24 hores

La polèmica ciutadana i política al voltant de la retirada del monument franquista de la Batalla de l'Ebre ha fet que La Marfanta registrés aquest dilluns 3.846 visualitzacions de pàgina, i que aquesta xifra augmentés fins a les 3.960 pàgines vistes ahir dimarts, l'endemà que el ple de l'Ajuntament de Tortosa rebutgés amb els vots de CiU i del PP la moció del Casal Popular Panxampla. Un miler de pàgines vistes més que durant la setmana anterior, en què la mitjana de visualitzacions de pàgina en aquest bloc s'havia situat al voltant de les 2.600. La punta màxima d'audiència a Marfanta.com es va produir entre la una i les dues del migdia de dilluns, amb 325 pàgines vistes.

El tema ha generat un gran interès entre els lectors, tant a Tortosa com a la resta del país, com ho demostra el fet que ahir fos la notícia més clicada en el portal 3cat24.cat, i que avui també siga el tema més llegit les declaracions realitzades per Ferran Bel a Catalunya Ràdio. En el nostre cas, l'entrada Bel respon al seu bloc els missatges a favor i en contra de mantenir el monument és ja l'escrit més llegit dels últims set dies, seguit de la notícia  CiU i el PP frenen la retirada del monument franquista de Tortosa. En tercer lloc hi ha l'article d'opinió sobre les garrofetes del papa i la visita de Benet XVI, just abans del recull d'imatges i d'àudios del tema Les veus i les imatges del ple sobre la retirada del monument franquista. Podeu recuperar tots els articles sobre el debat al voltant del monument franquista a l'Especial 8-N.

6 comentaris:

  1. Segurament perquè li ha interessat a “algú” reobrir el debat… No falla !!

    ResponElimina
  2. Segurament pq algú es pensava tenir-lo "atado y bien atado" i resulta q cada vegada més gent se n'adona del què és el monument, pq va estar fet, i com mo l'han colat durant estos 35 anys. I a més a més cada cop veuen lo patètics que són a can CiU dient que Joaquín Bau ha de tenir el mateix reconeixement que qualsevol alcalde escollit democràticament pq resulta q a Madrid hi ha un carrer dedicat a ell...és clar, va ser l'únic civil que va formar part del govern de Franco a Burgos a l'any 37 o 38 quan encara s'estava a la emitat de la Guerra Civil. A Madrid tenen un passatge dedicac al General Franco!!! No et fot!!

    ResponElimina
  3. Arjub; encara que no t’ho creguis , a mi no em fot res del que acabes d’exposar, però ara veig clar a qui li interessava reobrir el debat.
    T’asseguro que hi ha debats molt mes constructius i urgents que abordar.

    ResponElimina
  4. Jo començo a dubtar si "les garrofetes del Papa", a banda de portar-nos, més canals de Tv, hagin afonat algun diari digital.

    ResponElimina
  5. Som la vergonya del país sencer, clar que hi ha molta audiència.

    ResponElimina
  6. McCalan, hi ha gent que pot abordar diverses coses a la vegada, no et sorprengues.

    Quins creus que són els ineteressos? No són constructius potser?

    Saps, per a construir una societat justa, es necessita una bona base i pel q es veu, la d'alguna gent està ben podrida. Si Bau ha de tindre le mateix reconeixement que Bel o Sabaté, quins valors democràtics creus que pots transmetre?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta