28 de gener del 2011

Antoni Espanya i Rafael Vidal, guanyadors dels premis Micro 2010


El director dels serveis territorials d'Agricultura en funcions, Antoni Espanya, ha estat reconegut pels periodistes ebrencs amb el premi Micro Obert del 2010. El també portaveu del PSC a Amposta ha obtingut un total de 35 punts, molt per davant del segon classificat, que ha estat el lletrat Pau Simarro, advocat dels familiars dels bombers morts a Horta de Sant Joan, qui ha obtingut 18 punts. En tercera posició ha quedat el secretari general del sindicat CCOO a les Terres de l'Ebre, Josep Casadó, amb 16 punts. I en quart lloc, amb 13 punts, el portaveu d'ICV a l'Ajuntament de Tortosa, Jaume Forcadell.

El termini per fer les votacions es va exhaurir el passat dia 24, festivitat del patró dels periodistes, Sant Francesc de Sales. En el mateix procés també s'ha elegit l'alcalde d'Ascó, el convergent Rafael Vidal, com a Micro Tancat 2010. Vidal va rebre 29 punts, quatre més que el segon classificat en la categoria de Micro Tancat, l'expresident de la Generalitat, José Montilla (PSC). En tercer lloc, amb 16 punts, ha quedat la directora de l'Idece, la també socialista Genoveva Margalef. Finalment, en quarta posició hi ha el Departament de Medi Ambient de la Generalitat, amb 13 punts. L’acte d’entrega dels guardons corresponents es realitzarà a principis del proper mes d’abril. En el mateix acte, com ja ve sent habitual, tindrà lloc un reconeixement de la trajectòria professional d’alguns periodistes veterans, així com una conferència a càrrec d'un professional de la comunicació.
Micro Obert
Antoni Espanya: 35 punts
Pau Simarro: 18 punts
Josep Casadó: 16 punts
Jaume Forcadell: 13 punts
Sergi Saladié (CANC): 7 punts
Sílvia Folqué: 6 punts
Pere Ferré: 6 punts
Casal Panxampla: 5 punts
Miquel Aubà: 4 punts
Manel Ferré: 3 punts
Àngel Ferràs: 2 punts

Micro tancat
Rafael Vidal: 29 punts
José Montilla: 25 punts
Genoveva Margalef: 16 punts
Departament de Medi Ambient: 13 punts
Premsa dels Mossos d'Esquadra: 10 punts
Lluís Salvadó: 7 punts
Ministeri de Foment: 6 punts
Premsa de l'AMAC: 4 punts
Partit Popular de Tortosa: 2 punts
Josep Rovira: 1 punt
Meritxell Roigé: 1 punt

Fotos: La Via Augusta i Directe.cat

1 comentari:

  1. Si el primer classificat treu el doble de vots que el segon, alguna cosa hi ha. Felicitats. Antoni Espanya sempre m'ha semblat una persona molt correcta, rigorosa, educada i allunyada de polèmiques estèrils.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta