14 de gener del 2011

Els periodistes de l'Ebre proposen els candidats a Micros Obert i Tancat del 2010

[Foto: Periodistes.org]
El Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) a les Terres de l'Ebre ha donat a conèixer avui les seues propostes de candidats als premis Micro Obert i Micro Tancat del 2010. El guardó Micro Obert té l'objectiu de fer un reconeixement públic i simbòlic a totes aquelles persones o institucions que durant l'any anterior han fet la feina més fàcil als professionals de la comunicació, tot permetent oferir als ciutadans una informació veraç, millor contrastada i per tant més plural. En canvi, amb el premi Micro Tancat volem donar un toc d'atenció a totes aquelles persones o institucions que, durant el mateix període, no han destacat per una política comunicativa transparent o cordial. Els dos llistats fets públics no són tancats, i els periodistes de l'Ebre, a l'hora de fer les seues votacions, podran incorporar-hi totes aquelles persones o institucions que creguen que es mereixen un o altre premi. L'any passat, el Micro Obert del 2009 va ser per als representants del comitè d'empresa de l'empresa Lear a Roquetes, mentre que el Micro Tancat va ser per al gabinet de premsa dels Mossos d'Esquadra i de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebr, que havien empatat en aquesta categoria.

MICRO OBERT
Antoni Espanya, director dels serveis territorials d'Agricultura
Josep Casadó, de  CC.OO. a les Terres de l'Ebre
Pau Simarro, advocat de les famílies dels bombers morts a Horta de Sant Joan
Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC)
Sílvia Folqué, cap de premsa del PSC de les Terres de l'Ebre
Pere Ferré, cap de premsa de la federació de l'Ebre d'ERC
Manel Ferré, alcalde Amposta
Casal Popular Panxampla
Jaume Forcadell, portaveu d'ICV a l'Ajuntament de Tortosa
Miquel Aubà, alcalde Gandesa

MICRO TANCAT
Josep Rovira, director dels serveis territorials d’Economia
Rafel Vidal, alcalde d'Ascó
Ministeri de Foment
Lluís Salvadó, delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre
Departament de Medi Ambient
Genoveva Margalef, directora de l'Idece
Meritxell Roigé, regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Tortosa
José Montilla, expresident de la Generalitat
Partit Popular de Tortosa
Consell Comarcal del Baix Ebre

2 comentaris:

  1. A Baubí li cau tant bé la gent del Panxampla que deu estar mirant si pot votar dos o tres vegades. Ara que per a contents, a l'Ajuntament. Bel ja deu fer les seues trucades als col·legues per a que el periodisme ebrenc no trie "el dimoni amb cua de Tortosa", el Panxampla, com a micro obert! Mareta meua si passés una calamitat així!Ell votaria per l'alcalde d'Ascó, llèstima que siga per al micro tancat...jajajajja!!

    ResponElimina
  2. Ara no me'n recordo si hi ha el premi "Ploma exquisida" al millor periodista de l'any i "Fart de xurros" al pitjor.
    Potser el col·legi hauria d'exposar noms i una votació pública a la xarxa i/o per correu.
    Jo ja tinc noms per als dos.
    També si es fa la votació de "Xeic, quina passada!" a la millor publicació ebrenca" i "Oco que no arribo" a la pitjor. O potser no n'hi han tantes?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta