18 de gener del 2011

Esquerra rebutja qualsevol retard en el nou hospital de les Terres de l'Ebre


El president de la federació d'ERC a les Terres de l'Ebre, Gervasi Aspa, va lamentar ahir que “la primera acció” del nou govern de la Generalitat al territori haja estat l'anunci que potser cal retardar més la construcció del nou hospital regional. “Tenim el govern més metropolità que hem tingut mai a Catalunya, i les Terres de l'Ebre hem tornat a desaparèixer del mapa de les inversions”, va dir. Segons Aspa, el delegat Xavier Pallarès no hauria de dir que el projecte del nou hospital “ha estat un engany”, o que “s'ha venut fum”. “Pallarès i Francesc Sancho haurien de frenar la seua incontinència verbal, perquè ara ja no són a l'oposició, sinó al govern”, va aconsellar Aspa. El president ebrenc d'ERC va instar Pallarès a treballar pel territori i no acceptar “sense piular” el que li diguin des de Barcelona. Per la seua banda, el candidat d'ERC a Tortosa, Josep Felip Monclús, també va carregar contra CiU: “Ja tenim la idea guanyadora i el projecte encarregat; ara no poden dir que ha estat un engany, sinó posar-se a treballar”.

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. Els 4 anys des de la primera pedra fins ara, no deu ser retard per esquerra, que diferents es veuen les coses des del govern i a l'oposició.
    Jo a n'això li dic demagogia, ja que si no hi ha diners ni pressupost per fer l'hospital es per culpa del govern d'aquests senyors.

    ResponElimina
  2. Efectivament Josep Maria, "que diferents es veuen les coses des del govern i a l'oposició". En temps d'oposició a l'ajuntament de Tortosa el Sr. Bel, fins i tot al·legava que l'hospital no hi cabia i tot eren pals a les rodes. Un cop a l'alcaldia tot era oli en un llum i col·laboració ( En principi ho havien de fer altres ) Ara, al govern de Catalunya, excuses de mal pagador i retallades. Altres, des de'l primer moment, al govern i a l'oposició ( aquí i allà ) sempre hi han estat a favor. Per tant, efectivament, sí, hi ha qui en fa sempre de demagògia, al govern i a l'oposició. Veig però que, de moment, allò tan recurrent durant 23 anys del victimisme, ( la culpa de Madrid ) ara, durant un temps al menys, serà culpa de l'anterior govern. Sort que el Sr. Mas ens portarà el concert econòmic, i s'acabaran els problemes. O no ?
    No voldria pensar-ho però que bé que anirà l'argument de la crisi segons per a què...
    A l'anterior campanya electoral, per contraatacar, quan amb tota la raó, altres candidats li presentaven les inversions de l'anterior govern a les TTE, la candidata de CIU Roigé, tot i acceptam la inversió, acusava dient que percentualment, a la l'àrea de Barcelona havia hagut més inversió. Molt bé. A veure si es veritat. La cosa, sense arribar als 100 dies, no fa bona olor.

    Ah, i de primera pedra, vols dir que se'n va posar cap ? Em puc equivocar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta