12 de gener del 2011

Sabaté denuncia la 'desastrosa' execució de les obres del Pincat



[Vídeo] · [Actualització] · Joan Sabaté va denunciar ahir al matí la “desastrosa” execució de diverses obres del pla integral del nucli antic de Tortosa (Pincat). Per fer-ho, va visitar el carrer Croera, la reurbanització del qual va enllestir-se al setembre, i on uns operaris reposaven part del paviment trencat durant les obres del carrer Doctor Ferran. “Això no és nou ni un fet aïllat; ja ha passat abans a la plaça de la Cinta, al carrer de la Rosa, i al carrer Gil de Frederich”, va denunciar el portaveu del PSC. Segons l'exalcalde, això passa per la “improvisació” i les presses electorals de Ferran Bel, que no ha tingut en compte una seqüència “lògica” de les obres del nucli antic. “S'estan fent molt malament; parlem de carrers sencers que s'estan tornant a aixecar”. Per la seua banda, la regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, va titllar de “ridícules” les acusacions de Sabaté. A més, Roigé va recordar que el 2007 Tortosa només havia executat un 12% del Pincat.

Publicat a El Punt

9 comentaris:

  1. Només una pregunta, això de les obres és competència de la Roigé? Si és així el desastre comença a tenir explicació. I una altra cosa, voleu dir que aquest govern té sensibilitat suficient per recuperar el casc antic o ells tiren més a la Simpàtica?

    ResponElimina
  2. Posa un economista a urbanisme!
    Veuràs quines "baixes" aconseguiràs!
    (baixa: oferta de l'empresa per sota del pressupost estimat de l'obra per aconseguir emportar-se la feina. Resultat: augment dels costs de l'obra via els anomenats "pressuposts complementaris" que s'obtenen directament de l'administració sense subhasta)

    ResponElimina
  3. Si xiquets lo pavelló firal es una obra ben feta,després de 4 anys encara no te prou llum per alberga una fira,blog totalment monopolitzat!
    Arriba Plan Zapatero!!

    ResponElimina
  4. Parla en singular Remo (no monopolitzes el nom del barri, per cert).
    El pavelló firal em toca suportar-lo cada dia i em faig la mateixa pregunta cada cop, que fa això aquí?
    Tanmateix els tres blocs/torres del parc de la fira que tapen la visual al riu i als ports de tres carrers del barri, pel p. morro.
    A totes les cases se'n couen de faves!
    Val?
    Voleu manar i encara esteu tots a preparatòria.

    ResponElimina
  5. Pos si,aixo es Tortosa nois!

    ResponElimina
  6. Ras i curt. Hi ha cops, que qui mes parla, es qui mes tindría que callar. No crec que lo Sr.Sabaté sigue el mes indicat, per queixar-se de ningú.

    ResponElimina
  7. A la senyora Meritxell li diria que no s'ofengui tant que el que diu el senyor Sabaté ho pensa molta gent: com és que en acabar un carrer ja s'està aixecant de nou per reparar-lo o per fer alguna rasa per encabir alguna instal·lació? A mí, com a contribuent, em fa molt mal veure com no hi ha cap planificació i per tant un malbaratament dels recursos.

    Només cal passejar pel nucli antic per adonar-se'n; ja no dic viure-hi perquè aquests, els veïns, no poden accedir als seus habitatges amb normalitat i massa paciència que tenen. Com us ho faríeu per pujar una bombona de butà, o sortir amb el cotxet del vostre fill/a, o sortir de casa amb cadira de rodes?
    Lo dit , Meritxell, no t'ofenguis i planifica les obres i pensa en els veïns.

    ResponElimina
  8. Pos xiquet los polítics són tots iguals,però xiquet a Remolins no estem pitjor que en lo senyor Sabaté,tenim al companyia dels "picolos" jajaja,que de multes ja ne portem alguna!
    Ànimo que lo que Sabaté no va fer en 8 anys a correcuita li toca a fer "Meritxell" tot caduca fins les subvencions!!

    ResponElimina
  9. Veo casi todos los plenos del ayuntamiento y la Sra. Roigé y el Sr. Bel siempre acostumbran a contestar las preguntas o críticas de la oposición con bastante "mala baba" y a veces con una sonrisa "burleta" y mucha desconsideración.

    Después de casi 4 años, hemos pasado de Fer-ho Bé a ustedes lo hacían mucho peor ( supongo se refieren a los Sres. Beguer, Curto y Sabaté ...)

    ¿¿ En fín, señores, estos (todos) equipos de gobierno y esta (toda) oposición es lo que tenemos, hemos tenido y tendremos que soportar ??

    Pues estamos bien apañaditos ( qué primer semestre del 2011 nos espera, por Dios ... )

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta