12 de gener del 2011

Xavier Pallarès ja és el nou delegat a l'Ebre


Ara sí que Xavier Pallarès ja és el nou delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. El secretari del Govern, Germà Gordó, ha presidit aquesta tarda la presa de possessió de Pallarès, en un acte celebrat a l’Espai Sant Domènech de Tortosa, en què també s'ha escenificat el traspàs de poders entre el nou delegat i el republicà Lluís Salvadó. Durant la presa de possessió, Gordó ha recordat que, més enllà de les funcions pròpies de “representació, d’informació, de coordinació i de règim interior del govern”, el delegat “és un interlocutor natural entre el territori i l’executiu”. El secretari ha destacat també que aquest nomenament és “garantia de fer bé les coses”, perquè Pallarés coneix el dia a dia de l’administració local i perquè ha defensat amb intensitat els interessos de totes les comarques de l'Ebre com a diputat al Parlament.

Igualment, Gordó ha expressat la voluntat del nou executiu de prestar una “especial atenció” a les Terres de l’Ebre i ha situat l’equilibri territorial com a una les prioritats del govern català. A més, ha destacat que s’ha de garantir que a tot arreu es donin les condicions bàsiques per a l’obtenció de qualitat de vida i generació de prosperitat. “El Delta, l’agricultura, el turisme, els Ports i la cultura” – ha puntualitzat- “són elements que donen dinamisme a la societat ebrenca i cal impulsar-los”.

Foto: Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta