10 de febrer del 2011

El problema és comunicar


[#Pantalla-Completa] · Llegim avui al web d'El Periódico que l'allau de relliscades comunicatives comeses pels membres del nou govern català ha encès l'alarma a la cúpula de CiU. Podríem dir que és el cas del conseller de Salut, Boi Ruiz, que primer va recomanar els ciutadans que s'apuntin a una mútua, potser sense calcular que les seues declaracions provocarien una certa polèmica, ja que ell prové del sector de la sanitat privada. Dies més tard, el mateix Ruiz també va reencendre l'incendi a les Terres de l'Ebre anunciant l'ajornament del nou hospital de Tortosa, tot afegint també el nou Trueta de Girona en la carpeta de projectes que queden al calaix a causa de la crisi. A més, els dos episodis van tenir lloc als programes Àgora, de TV3, i El matí de Catalunya Ràdio, dos mitjans de comunicació públics que depenen del govern català. [...]

Llegeix l'article sencer a Pantalla-Completa

Imatge: Boi Ruiz, al programa 'Àgora' de TV3

1 comentari:

  1. I la relliscada que va fer l'Oriol Pujol quan va dir que no tenien diners ni per a pagar als funcionaris, què?

    Fins el seu pare li va cridar l'atenció!

    Això és el que passa amb els "fillsíssims" que han arribat on són per ser fills de qui són fills i no per ells mateixos.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta