27 d’abril del 2011

El bisbe de Tortosa, un altre cop a una mesa electoral


Salinas ja va ser designat per al 28-N, però va al·legar i se'n va poder lliurar ·

El bisbe de Tortosa, Xavier Salinas, ha tornat a ser escollit com a membre d'una mesa electoral. Segons van confirmar fonts municipals, Salinas haurà de formar part d'una mesa al centre de la UNED. La designació arriba només uns mesos després que Salinas aconseguís evitar la presidència de la mesa electoral del col·legi habilitat a la biblioteca Marcel·lí Domingo, a les eleccions catalanes del 28 de novembre. En aquell moment, Salinas va adduir motius de feina, i va acreditar que pel 28-N ja tenia una feina programada amb antelació: haver de donar el sagrament de la confirmació a Vilalba dels Arcs. Finalment, la junta electoral va acceptar les al·legacions del bisbe. A més, aquesta segona designació té lloc després que Salinas haja canviat el seu domicili legal a la residència diocesana Sant Miquel Arcàngel, al barri de Sant Llàtzer, ja que, mantenint-lo al nucli antic, el bisbe tenia més probabilitats de tornar a ser elegit. El sorteig es va fer en un ple extraordinari celebrat ahir al matí.

Publicat a El Punt

4 comentaris:

  1. Me sembla que la Divina Providència vol que vostè sinyó Bisbe compleixi com a ciutadà certs deures...així que no mos faigue cap escaqueig i quede com una personeta, així també donarà un bon exemple, que últimament l'Església ne va una mica escassa...

    ResponElimina
  2. Sinó estic errat quan un és "escollit" per a formar part d'una mesa electoral, ho és per a un temps determinat o una serie d'eleccions. Llavors, no seria sorprenent que el bisbe hagi tornat ha ser cridat, com els altres de la mesa, suposo. O estic equivocat ?

    ResponElimina
  3. es d'esperar que es torni a escaquejar!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta