9 d’abril del 2011

El PSC de Tortosa sorteja una mona


La candidatura de Sabaté ha encarregat un llibre de xocolata que pesa 8 quilos ·

El PSC de Tortosa ha decidit sortejar una mona de Pasqua molt especial. Es tracta d'un llibre de xocolata que pesa 8 quilos i que ja es pot veure exposat a l'aparador de la pastisseria Pallarés, al carrer de Sant Blai. La mona ha estat elaborada per l'obrador de la pastisseria, una de les més conegudes de Tortosa, per encàrrec del PSC. El llibre de xocolata reprodueix el cartell electoral de Joan Sabaté, amb el lema Per Tortosa, volem més, podem més. Tots els ciutadans que ho vulguin podran participar en el sorteig, omplint la butlleta que trobaran en el butlletí La Rosa de Tortosa i lliurant-la a la parada que el PSC instal·larà a la cèntrica plaça de l'Àngel per la diada de Sant Jordi.

Publicat a El Punt

9 comentaris:

  1. Hommeeeeeeeeee ja era horaaaaaaaa !!

    ResponElimina
  2. Ull! Que la xocolata embafa.
    Per a mones estem!
    A lo millor els de CiU monopolitzen "La rosa", pansida, de Tortosa. Tot per cruspir-se al seu candidat. O la conservaran al congelador fins que caduque?
    Valenta manera de degradar quelcom que hauria de ser més seriós.
    I compte, que tal vegada es presentés una morena, o moreno, amb "faralaes". Seria una oportunitat de votar quelcom original. Animo als candidats.

    ResponElimina
  3. A este pas lo PSC ocuparà lo lloc que hauria d'ocupar la CORI...que si musiqueta cool pa banda sonora, que si reparto de baldanes, que si mona de Pasqua...està bé com a programa de festes majors...però com a programa electoral?Entre los convenients, los de les antenes i estos...nem ben apanyats!!

    ResponElimina
  4. Ningú s'ha fixat amb la paraula "Encàrreg", no cal dir res més... patada al català !!!

    ResponElimina
  5. "patada", no és una puntada de peu, també ? . Home, deixar anar una "g" en comptes duna "c".....

    Per cert, Jordi, ja què he vist que formes part de la llista d'ERC, he llegit a algun diari què destaqueu el fet de presentar per primera vegada candidats a presidents a les diferents EMD ( Jesús, Campredo i Bitem ). Ara, m'he quedat en les ganes de saber els noms....

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Jotabe, la llista complerta ja ha arribat a mans dels periodistes, tard o d'hora ha de sortir a la premsa.

    Esperem que els mitjans facin la difusió. Si no fos el cas, m'ofereixo per dir-te els noms i cognoms de tots els integrants.

    I sobre el català, tothom cometem relliscades, però abans de penjar un cartell un s'ho fa mirar.

    ResponElimina
  8. Bé, ja veig que no et vols enemistar amb el quart poder. Segur que Gustau ens ho explica demà dilluns.

    ResponElimina
  9. El cartell (o rètol, quan jo estudiava era barbarisme) l'ha posat el pobre pastisser, pel que sembla.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta