28 d’abril del 2011

'Montcada 27', a la fira Expoebre

D'esquerra a dreta: Josep Bayerri, Jordi Duran, Josep Baubí, Carlos Martorell i Gustau Moreno.
Ràdio Tortosa s'ha traslladat aquest dijous al pavelló firal de Remolins, per emetre en directe des d'Expoebre. D'aquesta manera, els visitants de la fira podran veure com es fa la ràdio en directe, com treballen els professionals i traslladar-los preguntes i suggeriments. Per exemple, aquesta tarda hem fet des de l'estand de Ràdio Tortosa a Expoebre el programa d'aquesta setmana de la tertúlia periodística 'Montcada 27', que condueix Josep Baubí amb Carlos Martorell en el control tècnic. Però, lamentablement, avui la informàtica ha fallat, i 'Montcada 27' no s'ha pogut emetre durant el seu horari habitual, a les sis de la tarda. Amb tot, sí que s'ha pogut escoltar en la repetició de les deu de la nit. En les properes hores, també tindreu disponible l'arxiu del programa en el servei de podcast del web de Ràdio Tortosa.

D'altra banda, pels micròfons de l'emissora municipal, que ha preparat una programació especial per a tot el cap de setmana, passaran aquests dies el regidor de fires, l'alcalde, els expositors i els joves emprenedors. La graella és la següent:

Divendres 29 d'abril
11h-13h. La Punta del Diamant
13,00h. En clau esportiva
13,45h. Informatiu del migdia

Dissabte 30 d'abril
PROGRAMACIÓ ESPECIAL EXPOEBRE
11.00h. La Magnitud de la Tragèdia. Programa especial en directe
12.00h. La Pèrgola. Programa especial en directe
17.00h. DO. De l'Ebre. Programa especial en directe. Tertúlia amb els alcaldes de les capitals de comarca.
18.00h. La Punta del Diamant. Programa especial

Diumenge, 1 de maig
PROGRAMACIÓ ESPECIAL EXPOEBRE
12.00h. L'hora del Vermut. Programa especial en directe. Entrevistes als quatre presidents que ha tingut l'associació Amics dels Castells i del Nucli Antic, amb motiu del 15è aniversari de l'entitat.
18.00h La Punta del Diamant. Programa especial. Sorteig del cap de setmana al Baix Maestrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta