1 d’abril del 2011

Tibau publica el recull 'I un cop de vent els despentina'

La biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa va ser l'escenari, aquest dijous al vespre, de la presentació del llibre "I un cop de vent els despentina", el cinquè volum de relats de l'escriptor i blocaire Jesús M. Tibau. En la presentació, Tibau va poder comptar amb la participació dels també escriptors Estrella Ramon i Manuel Pérez Bonfill. Però, com ja va sent habitual, Tibau també va fer dilluns passat una pre-presentació virtual del llibre, que no ens vam voler perdre. Podeu un vídeo de la presentació del llibre al web de Teveon.

Segons l'editorial Cossetània, que ha editat el recull, Tibau continua una estreta relació amb el gènere, i aprofundeix en la capacitat de síntesi pròpia del seu estil. "I un cop de vent els despentina" ens presenta històries senzilles, capaces de despertar-nos emoció i tendresa en poques línies, o un somriure de complicitat. De vegades, la vida sacseja els personatges de dalt a baix; altres, més sovint, pren forma de cop de vent que no els fa caure, només els despentina, i ens fa reflexionar sobre el sentit de tot plegat. El títol del llibre fou escollit per votació dels seguidors del seu bloc.

Imatge: I un cop de vent els despentina

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta