7 d’abril del 2011

Xavier Pallarès: “No ens volem carregar l'estat del benestar”


El delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, va defensar ahir al vespre el pla de xoc del govern. “No ens volem carregar l'estat del benestar”, va sentenciar Pallarès per justificar les tisorades en la sanitat, basades en la “racionalització i optimització dels recursos”. “La realitat és la que és, sense buscar culpables; però no podem acceptar el fals alarmisme que estan generant alguns partits, potser nerviosos per la proximitat de les municipals”, va concloure.

Amb aquestes paraules, Pallarès contestava el PSC, ERC i ICV, que aquesta setmana han acusat el govern de CiU d'estar “desmantellant” la sanitat pública a les Terres de l'Ebre, on l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta és l'únic centre públic de referència. En declaracions a l'ACN, Pallarès ja va deixar clar que la situació “és complicada”, però va voler llançar un missatge de tranquil·litat als usuaris de la sanitat, tot assegurant que els serveis “no es veuran afectats”. Així, tant Pallarès com l'alcalde de Tortosa, el també convergent Ferran Bel, han assegurat que les tisorades són necessàries “per sufocar la mala gestió” i “el desgavell” del tripartit.

Publicat a El Punt

10 comentaris:

  1. Com pot dir que els servies "no es veuran afectats" ?!!

    ResponElimina
  2. Made in CIU.

    "La realitat és la que és, sense buscar culpables"

    "tant Pallarès com l'alcalde de Tortosa, el també convergent Ferran Bel, han assegurat que les tisorades són necessàries “per sufocar la mala gestió” i “el desgavell” del tripartit"

    I sinó, Madrid.

    ResponElimina
  3. Les retallades ja van començar inclús abans del tripartit. Lo que aquesta és de llibre de ciència ficció. Per la pobresa d'arguments i l'escenari Mad Max.
    Pallarés és un loro, la veu del seu amo.

    ResponElimina
  4. Adjunto link per qui vulgui entrar en matèria econòmica respecte del meravellós finançament que ens varen negociar el Tripartit i posterior desencís del senyor Castells. Com podreu comprovar , el que ara es reclama es el Fons de Competitivat ( inclòs en l’Estatut) i que ara Madrid es nega a pagar… Perquè no envieu a Montilla a reclamar el que ens pertoca ?
    http://www.gencat.cat/noumodel/cat/model.htm

    ResponElimina
  5. Aquesta vegada "l'inefable" Sr. Mc Calan es treu la careta d'una manera escandalosa ...

    No recordo haver llegit cap comentari seu al blog dels Ebrediputats, en l'anterior govern ...

    Home, fer el que estan fent als hospitals en general ( ja no vull parlar del de Tortosa, que segurament serà el més afectat, com quasi sempre ), però rebaixar l'impost de successions als més rics "con la que nos está cayendo", és demencial, per dir-ho d'una manera "fina" ...

    I sort tenim que això ho fan els millors ...

    Ah, Sr. Mc Calan, com dimonis lliga aquest impost i la sanitat amb el Fons de Competitivitat, que rebrem més tard que prompte, però rebrem ???

    A veure si al final ens sortirà un "digne" continuador de La Gallina " de otros tiempos" ...

    ResponElimina
  6. No sé perquè ho diu això Pallarés. Jo crec que ells ne tenen de vocació per a n'això, i s'ho passen la mar de bé. Quin millor plaer per a un fanàtic liberal que dir "anem a privatitzar la llum del carrer", aaaleeeeee..., "anem a retallar pressupostos en serveis públics que fan competència a l'empresa privada", aaaleeeee..., "anem a fotre als funcionaris i a despatxar interins", aaaleeeee, "anem a eliminar els vestigis impositius que afectaven les rendes més altes" (ep! això més que liberal és classista! bah, és igual!), aleeee?
    Jo, si fos de CiU, m'ho estaria passant pipa. A Xile i Argentina van caldre cops d'estat per a arribar a això. Aquí no cal perquè hi ha crisi...

    ResponElimina
  7. Quina crisi?
    Si us plau que que no han sigut les financeres salvatges i els jocs de guanyar més i más, i Mas i més.
    Qui els ha lliberat de pagar res quan es morin?
    Catalunya ultra-lliberals sense caretes. Ni Bush hagués somniat tant!
    Ara ens tocava entra en una guerra o culpabilitzar als veïns de lo dolents que son. I no hi ha un empresari català al front de la Patronal espanyola, com tampoc ho es al front de la CECA, ni, ni, ni, ni.
    Només mancava un profeta marfantil amb les tablets de la llei, com el Mas=menys.
    Igualico, igualico,...
    Estic rabiós?
    No, resignat, i hem de ser humils, que l'adversari és molt bo!

    ResponElimina
  8. Al.lucinant, a sobre tenen la barra de dir que no volen retallar l'estat del benestar? LLavors que volen? Indignant.
    Sense més paraules, crec que no calen. Ells mateixos s'han cavat la tomba. "De lo que se siembra, se recoge" o la llei de causa-efecte.

    ResponElimina
  9. Per favor, la culpa es nostra.

    Per que hem d'anar al metge, o anar a l'escola o sortir per la nit, i por suposta, tindre feina, per a què? no veieu que són gastos innecessàris...

    Això si després tots a votar-los ( prop de 50 %)

    Hala pos, ajo i agua duran quatres anys

    ResponElimina
  10. Este és com Sancho, son la "voz de su Amo", gossets falderos dels convients barcelonins, mireu com ens ho recompensen...tinc la impressió de que per a esta gent som catalans de segona i personajillos com Pallarés i Sancho els que els fan la faena bruta.Venuts!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta