26 de maig del 2011

Dia de les Esquadres al centre cívic de Ferreries


El nou centre cívic de Ferreries ha estat aquest dimecres l'escenari de la celebració del Dia de les Esquadres a Tortosa, amb motiu d'un acte presidit pel conseller d’Interior, Felip Puig. En els últims anys, aquesta celebració s'havia fet a l'auditori Felip Pedrell, però enguany s'ha optat pel nou equipament al marge dret del riu. Durant la seua visita, Puig ha anunciat que “en les properes setmanes hi haurà més de 1.000 efectius a tot el territori i això suposarà també una consolidació del creixement del nombre de mossos a Terres de l’Ebre”, i ha reiterat que la nova comissaria dels Mossos a l'Ametlla de Mar continua sent una prioritat per al govern. D'altra banda, el conseller ha assenyalat que el Dia de les Esquadres “és una festa per reconèixer, dignificar i projectar un missatge al cos de Mossos d’Esquadra”. “Els estimem, els necessitem i els felicitem per la feina que fan” ha insistit el conseller d'Interior. Així, Puig ha lliurat 68 felicitacions i 15 diplomes de les competicions esportives a la Regió Policial de les Terres de l’Ebre. El conseller també ha entregat dos guardons de reconeixement a les policies locals de l’Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita.

Per la seua banda, el cap de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Monclús, ha explicat que “és hora de plantejar-se nous reptes per part d’un cos amb vocació de servei a la comunitat i amb voluntat de ser propers a la ciutadania”. En aquest sentit, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha destacat “la gran sintonia entre mossos i policia local”, i ha recordat que “són moments difícils per al país” i que és en aquests moments quan “la policia mostra la seua qualitat”.

+El tema al diari El Punt

Imatge: Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta