25 de maig del 2011

Apareixen pancartes del moviment #acampadatortosa


Els 'indignats' de Tortosa continuen actius després del 22-M, i no només a través de les xarxes socials o a través d'un nou bloc a internet. Així, als carrers de Tortosa han aparegut diverses pancartes i alguns cartells anunciant l'assemblea que tindrà lloc aquest divendres, 27 de maig, a la plaça d'Alfons XII, a partir de les 20.00 hores. Una d'aquestes pancartes es pot veure en aquesta paret del carrer Sant Blai, amb el lema "Surt al carrer! Tots els divendres a la pl. Alfonso". En aquesta mateixa paret hi ha un cartell més menut amb la frase "Molta corbata i molt poca vergonya!", un dels missatges que va fer fortuna ara fa 10 anys, amb motiu de la mobilització social en contra del transvasament de l'Ebre. D'altra banda, a l'antic pont del tren que travessa l'avinguda de la Generalitat també ha aparegut una altra pancarta amb la frase "Això no és crisi, se diu capitalisme".

1 comentari:

  1. Divendres 27 de maig a les 20h, assemblea de l'acampada de Tortosa a la Plaça Alfonso. Per les retallades socials, per la classe política i el seu sistema electoral, pel sistema financer antihumà, i perquè tot això ho patim tothom excepte els rics, s'ha d'anar a l'assemblea.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta