24 de maig del 2011

El CD Tortosa renova l'entrenador Carlos Blanch


La directiva del CD Tortosa ha comunicat aquesta tarda que ha decidit renovar Carlos Blanch com a entrenador del primer equip i director esportiu del club. La renovació de Blanch arriba quan encara falten dues jornades per al final de temporada, però just després que el club roig-i-blanc haja assolit la permanència, gràcies a la victòria per 2-0 d'aquest diumenge davant de l'Igualada. L'acord amb Blanch permetrà, segons el club, seguir treballant per la renovació de la resta del cos tècnic i de la plantilla de jugadors, amb l'objectiu de "posar les bases" del que ha de ser el nou projecte esportiu. Així, el CD Tortosa vol garantir una línia de continuïtat amb l'aposta per jugadors de les Terres de l'Ebre, tot donant les màximes oportunitats als que, per edat, deixaran l'equip juvenil. A més, també s'han marcat l'objectiu "prioritari" de renovar al màxim de jugador de l'actual plantilla.

Imatge: CD Tortosa

3 comentaris:

  1. L’important és que el Tortosa una temporada més ha mantingut la categoria i el continuar donant oportunitats als nois de casa és sempre una bona notícia.

    ResponElimina
  2. Els jugadors ebrencs triomfen!!


    Després d'una lesió mol forta i una dura recuperació ahir vam poder veure en directe a Gerard Badía jugant amb el Guadalajara els playoff d'ascens a segona divisió, davant d'un bon Sevilla Atlético.

    El partit per passar a la final per l'ascens a primera que va enfrontar a Elche i Valladolid va tindre sens dubte un protagonista, Edu Albacar, el jugador de Sant Jaume va marcar els dos gols que li donaven la victòria al Elche.

    ResponElimina
  3. No ens podem oblidar de jugadors com Oriol Romeu que ha fet una temporada espectacular amb el Barça Athlètic, Victor Curto que una lesió l'ha privat de disfrutar d'una nova etapa a segona divisió amb el Girona o Aitor Arasa porter que la temporada que ve jugarà segurament amb el Castilla a segona B, desprès d'una bona temporada amb el tercer equip.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta