24 de maig del 2011

Martí Moragrega (PxC): 'Ens sap mal haver-nos carregat Alegret'



L'entrada de dos regidors a Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament de Roquetes ha estat una de les sorpreses electorals del 22-M a les Terres de l'Ebre. Ramon Martí Moragrega i Jesús Fernández Adell seran els nous regidors roquetencs de PxC, partit que també ha aconseguit representació als ajuntaments de Tortosa i d'Amposta, amb Jordi Casanova i Germán Ciscar respectivament. L'emissora local Antena Caro ha penjat aquest vídeo a YouTube, en què els representants de PxC a Roquetes valoren els resultats electorals. Martí Moragrega afirma que combatran la immigració il·legal, però un dels moments més curiosos del vídeo és quan demana disculpes a l'independent Javier Alegret, ja que finalment EBIN ha quedat fora del consistori. "Em sap mal que amb els vots nostres ens haguéssem carregat Javier Alegret, això és l'únic que em sap mal", assegura el candidat de PxC, antic col·laborador d'Alegret. "Des d'aquí li demano perdó; xiquet, ho sento molt, però jo no he pogut fer res, la gent del poble ha votat això", conclou Martí Moragrega.

29 comentaris:

  1. Ara serà que la culpa de tot és la immigració i no ho és l'evasió d'impostos, les SICAV, les entitats financeres,...espero que ben aviat la gent se n'adone del q ha votat i es pose les mans al cap. I espero q la societat civil els pose al seu lloc.

    ResponElimina
  2. El perill del discurs xenòfob, cap a col·lectius més febles. De la xenofòbia al totalitarisme hi ha un pas.

    Per cert, és carlista o és casualitat la boina roja?

    ResponElimina
  3. Talment el General Zumalacarregui
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQc6v4WP9Xv7GEZ6p_9NPujyD_5611HhxeQHSV0b8FARExq4c0H

    ResponElimina
  4. Quant tardarem a sortir als APM?

    ResponElimina
  5. El que m'ha deixat descolocat és això d'enviar-los a Madrid. Inquietant quan diu que té molt clar el que farà amb els immigrants, sense especificar el què. Serà babarota...

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Es fantàstic, fotrem fora als sense papers, i potser al seu lloc posarem alguns gossos o gats. Sensacional.
    http://www.terra.es/personal2/jesus.adell/arca.htm
    (Aneu fins baix de tot de la pagina )

    Sempre que es parla de la protecció dels animals, no falta qui ho critica tot anteposant les persones als animals i emparant-se en això, critica que hi hagi gent que es preocupi especialment dels animals. Be, una cosa es això, que no comparteixo, però l'altra es que algú que presumis de protegir els animals, al mateix temps, lluito per fer fora persones que, recordem-ho, mai son il•legals, son persones. Altra cosa és la situació administrativa.
    És, si més no, paradoxal i curiós, molt curiós. Diria que fins i tot malaltís.

    ResponElimina
  8. Web cutre de collons, un immigrant (il·legal o no) amb minims coneixements de disseny gràfic la faria millor.

    ResponElimina
  9. Si lo que porta lo personatge este és una boina carlina, Cabrera lo fotria afusellat!!en fin...ja veieu qui són, ecologisme de fireta barrejat amb el racisme més ranci...molta culpa de que gent d'esta estigue als nostres ajuntaments la té la classe política per fugir d'un tema tan important com és la inmigració, tots calladets (ni CiU, ni PSC, ni ERC, ni ICV) almenys en aquesta campanya ni una sola paraula sobre inmigració, només los Peperos i los Plataformeros han abordat el tema, i les animalades que han dit ja les coneixem...també s'ha ignorat la presència d'un partit tan perillós com el PxC, només que pugue existir ja és un signe d'alarma de que algo està passant, però els senyors polítics ja tenen prou en conservar les seues poltrones i estan cecs del que passa al carrer. No se'ls ha d'ignorar, ignorar és deixar fer, s'han de rebatre els seus supòsits (molts d'ells falsos) i enfrontar-se sense cap temor, si fem vore que no passa res aniran creixent i creixent...

    ResponElimina
  10. Un poema sempre serà un poema….!

    ResponElimina
  11. Feu bona parella de poetes vatros!!

    ResponElimina
  12. quants votants PxC i/o regidors (ebrencs i/o carlistes) han tingut "sin-papeles" treballant per ells ?

    ResponElimina
  13. Collint fruita als horts? Més d'un i més de dos. La pela és la pela, aquí i a Tegucigalpa.

    ResponElimina
  14. Home! Carlins, carlins, només n'he conegut un. Ara que d'esta rama pos cap.
    Requetés a Roquetes!
    Comme ça c'est posible mon Dieu!
    O la, la!

    ResponElimina
  15. Jo me pregunto si esta gent estan realment capacitats per a resoldre cap problema complex. De fotre merder ne sabem tothom, i no tots estem en posicions de responsabilitat política.
    A mi m'agradaria ser optimista. De fet, Éstes eren les seues eleccions: les eleccions de l'atur, de la indignació, de la desesperació, final de cicle polític, etc. Mai la situació ha estat millor per a un partit oportunista/populista/mala bilis com éste, i tot i això només han introduït uns quants regidors aquí i allà.
    En una mica de sort, només seran 4 anyets d'escoltar tonteries i cap a casa.

    ResponElimina
  16. Los Carlistas aun seguimos vivos, defendiendo como siempre el cuatrilema que heredamos de nuestros padres y los valores que nos fueron trasmitidos. Para nosotros el Carlismo es mas que una ideología es una forma de vida basada en la dedicación de la lucha diaria para mantener nuestra historia y nuestras raíces cristianas. Espero que este señor que cala la boina roja ( legado que nos concedio el rey Don Carlos ) sea una persona de ''seny'' y discreta, que sepa defender los valores que en ella se representan.

    ResponElimina
  17. Así que espero que porfavor , señor Moragrega que sea una persona de bien y que sepa actuar según los principios que siempre hemos defendido.
    Un fuerte abrazo en Cristo Rey de un joven Carlista de Deltebre.

    Por cierto aprovecho para invitar a todos los interesados sobre el carlismo a agregarme mediante facebook '' Nicolas Carlismo baix camp-deltebre''

    ResponElimina
  18. En sentir " Viva Cristo Rey " em donen ganes d'apretar a córrer....Em ve a la memòria els crits de d'ultradreta espanyola i Blas Piñar a la transició.

    Quan la discreció que li demanes al regidor de PXC, que no veus el bigoti ?
    Ah, i no donis per fet el carlisme de Moragrega.
    Per cert, la normalització lingüística no ha arribat al carlisme, Gerard ?

    ResponElimina
  19. Saludos Jotabe ante todo el grito de Viva Cristo Rey lo puede gritar todo el mundo pero otra cosa es que tenga la legitimidad de poderlo gritar.

    Por cuanto al bigote del regidor, soy de aquellos que piensan que no se debe juzgar a la gente por las apariencias, todos podemos tener una peculiaridad.
    Quizás al ver la boina me he agitado y precipitado, la verdad que no le conozco y mucho menos estoy en grado de juzgarlo por cualquier merito o metedura de pata, por eso en su supuesta condición de Carlista le advierto, nada mas.
    En cuanto a la lengua la uso según me plazca, no suelo darle prioridad a una o a otra, simplemente en este caso me dio por contestar en castellano/español sin mas (quizás porque así podria entenderlo mas gente ya que esta noticia esta dando alguna vuelta en nuestros círculos).

    Un abrazo Jotabe. Y perdón si me he precipitado con las conclusiones.

    ResponElimina
  20. Y es más, por eso mismo he ''posteado'', porque el Carlismo actual no suele darse a la política, mas bien actuamos mediante organizaciones, ongs pro-valores y asociaciones de ayuda al desamparado y ver una boina roja en PxC nos es sinceramente nuevo.

    ResponElimina
  21. JAJAJAJAJA!!!! Si no en teníem prou amb lo Sálvame Deluxe o com se digue, ara, des de la Catalunya insòlita, mos surt un pàjaro cridant "Viva Cristo Rey!!!" jajajaja!!! La mare que em va matricular! Estes Terres estan pitjor del què pensava!!! I a sobre dius que esta notícia corre per la xarxa? Mare, quina vergonya!!! Ai, perdona, Qué vergüenza!! En CRISTIANO los del Cristo Rey lo entedeis mejor, verdad? Mareta meua. Pero si este tipo contracta a magrebís!! Com un que coneixo que me deia: Jo i tota la meua família votem a PxC!! I amb molt d'orgull!!! I el del costat li deia: però tu no tens 15 treballadors? Resposta: Sí, 15 ne tinc. Pregunta: I quants som magrebís? Resposta: M'apareix que set. Pregunta: I els hi fas contracte? Resposta: Què dius home!! Quan ve la inspecció els amago per detràs de l'obra!!
    Conclusió: sou una panda d'hipòcrites absoluta.
    I us recomano que llegiu això: http://premsa.lacaixa.es/obrasocial/estudi-social-31-immigracio-i-estat-benestar-espanya-cat__816-c-14169__.html

    I a partir d'aquí parlem!! En polaco per favor, q es que jo sóc poc de missa i això del cristiano...com a que no.

    ResponElimina
  22. Arjub, partim siusplau desde el respecte que ens otorga la condicio de ser persones. Jo esculleixo el meu cami i ets lliure d'escullir el teu i no et jutjare, pero tampoc em jutjis a mi.

    La noticia es insolita i no coneixem quina es la realitat, per aixo he escrit ( i veig que a sigut un greu error) advertint al señor Moragrega, nomes aixo.

    En cuant a PxC, creume que no soc afí a les idees d'aquet partit.

    Espero pues que si tenemos que debatir un tema sea con la maxima concordia y respeto independientemente de la indole de nuestras ideologias, uno puede discrepar de forma contundente pero lo que no podemos permitirnos, es caer el la facilidad de la tomadura zafia de pelo.

    Un abrazo Arjub, si no es en Cristo Rey , sea en lo que mas te plazca.

    ResponElimina
  23. Nicolas Emilio, jo no he jutjat al regidor electe pel bigoti, aquest, amb certa ironia, l'he posat com exemple de falta de discreció, o no ?
    Sobre el seu tarannà i formes d'actuar -que no tenen perquè tenir a veure amb el bigoti ni la boina- te'n podria fer cinc cèntims, però ho deixarem per a més endavant.

    ResponElimina
  24. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  25. Graçies Jotabe per l'aclaració .

    ResponElimina
  26. Com diria una bona amiga, esteu al mon perquè hi hague de tot.

    ResponElimina
  27. Molt bona frase i molt aplicable per tot.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta