23 de maig del 2011

Les regidores de CiU també ploren


Un dels moments més interessants de la nit electoral a la seu de CiU de Tortosa va ser veure, visiblement emocionada per la victòria, la regidora d'Urbanisme i diputada al Parlament, Meritxell Roigé. Coneguda pel seu caràcter fort, Roigé no amagava l'emoció ni les llàgrimes d'alegria quan Ferran Bel va comparèixer per primer cop cap a les 21.50 hores de la nit, per confirmar que les dades facilitades pels interventors de CiU els indicaven, encara oficiosament, que CiU havia aconseguit una majoria absoluta històrica a Tortosa, amb 12 regidors.

1 comentari:

  1. Com tu ja dones a entendre, Gustau, la novetat no es que "les regidores de Ciu també ploren", la novetat es que plore LA regidora.
    Peró tot el que siguin llàgrimes d'alegria, ja està bé. Encara que siguin del rival. Fins i tot està bé la immensa abraçada de Bel/Panisello. Que lluny queden aquells temps de recels i malfiances. Els vots son els vots.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta