24 de maig del 2011

Denuncien que l'escrutini a l'EMD de Campredó es fes a porta tancada


Un veí de Campredó, Vicent Cuartiella, va denunciar ahir a la junta electoral de Tortosa que el recompte de vots a l'entitat municipal descentralitzada (EMD) de Campredó es fes, diumenge al vespre, a porta tancada. Segons va recordar Cuartiella, l'escrutini és públic, però a Campredó va haver-hi gent que es va quedar fora del col·legi electoral, sense poder presenciar el primer recompte d'unes eleccions a la nova EMD. El president electe, Joan Sanahuja, va aclarir ahir que la decisió depenia dels presidents de mesa, i que les portes es van tancar per seguretat a partir de les 20.15 hores. “Però tothom que ja hi era es va poder quedar, no es va fer fora a ningú”, va remarcar.

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. Sinó tinc mal entès, el recompte, efectivament, és públic. Però el que no es pot, un cop tancades les portes del col•legi, com és lògic, és haver d'estar pendent d'obrir i tancar cada vegada que algú vulgui entrar. Per tant, els que estan dins, es queden i els que venen desprès, entraran si algú els obri, però, entenc que no hi ha cap obligació.
    Per cert, el president electe, no té res a dir en aquest cas, com ell mateix reconeix, son els presidents/es de la/es mesa/es les que manen.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta