24 de maig del 2011

Sabaté (PSC) es planteja deixar l'Ajuntament de Tortosa


El candidat del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, també medita deixar l'Ajuntament. De fet, ahir ja es va reunir amb el comitè local per analitzar la derrota electoral de diumenge. El PSC ha sofert una sagnia de més de 2.050 vots, tot passant de set a tres regidors. Amb tot, Sabaté ha preferit no prendre decisions en calent, i finalment no va presentar la seua renúncia. Fonts del PSC van explicar que el candidat preferia posar totes les dades al damunt de la taula, escoltar totes les opinions, i mesurar sense precipitació cadascun dels moviments, per no perjudicar el partit. En qualsevol cas, és qüestió de dies o de poques setmanes, que Sabaté puga deixar el consistori per facilitar la renovació del PSC.

De fet, la mateixa nit electoral ja va admetre la important derrota dels socialistes, al mateix temps que assumia les responsabilitats i el reconeixent que CiU havia aconseguit un resultat històric. “El PSC som un partit fort i de llarg recorregut, i hem viscut grans victòries; però ara hem tingut una derrota”, va afirmar Sabaté, abans d'advertir que “aquí no s'acaba el camí”. Així, va afirmar que obririen un procés de reflexió per enllestir el procés de renovació. “Continuarem treballant perquè hem rebut més de 2.000 vots de ciutadans i, a partir d'aquesta renovació, refarem l'alternativa des de l'oposició, perquè la democràcia és alternança”, va dir Sabaté, segons el qual cal “aprendre dels errors”.

Per l'alcaldable del PSC, “el conjunt de la societat tortosina té dret a esperar dels socialistes una bona tasca d'oposició”. “Prepararem l'alternativa i tornarem a concórrer a les eleccions del 2015, amb l'equip que siga”, va sentenciar. En principi, si Sabaté no arribés a prendre possessió de l'acta de regidor el proper 11 de juny, el grup socialista quedaria format per Núria Chertó, Antoni Sabaté i Eduard Ena, que és el número quatre de la llista del PSC a Tortosa.

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. I perquè no pot ocupar el seu lloc com a regidor, que no l'han votat?
    Una altra cosa és el partit, allí que facin el que hagin de fer.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta