12 de maig del 2011

Manel Ferré, en primera persona


L'alcalde d'Amposta i candidat de CiU a la reelecció, Manel Ferré, ha pujat al seu canal de YouTube un vídeo de més de cinc minuts, en què explica en primera persona la seua manera d'entendre la vida i la política. Ferré recorda la conversa que va tenir amb el seu pare per anunciar-li que no tenia intenció de treballar la terra, i que volia ser metge. De fet, en la primera part del vídeo l'alcalde d'Amposta apareix fent de metge, i fins i tot passant consulta, tot i que assegura que li encanta "la pagesia" i "la terra". Però sobretot, recorda com va entrar en política municipal, com a número 2 de l'exalcalde Joan Maria Roig.

5 comentaris:

  1. Això de la bata blanca es veu que està de moda!

    Em pregunto si aquesta professió és més digna que qualsevol altra veien l'ús que se'n fa d'ella en aquesta campanya.

    ResponElimina
  2. Tan criticar a Monclús, i ara tots els metges es "retraten" amb la bata blanca i ben neta ...

    A veure si al final quedaran tots ben retratats, tan els d'Amposta com els de Tortosa ...

    ResponElimina
  3. Blogger ha tingut aquest divendres una avaria general que ens ha esborrat els apunts de dijous i, per tant, també els comentaris que alguns de vosaltres havíeu fet. Disculpeu les molèsties.

    ResponElimina
  4. Primer Monclús i ara Ferrè...que està de moda ara anar d emetge i polític?però ni un ni l'altre sel's ha vist lo pèl a les concentracions i manifestacions contra les retallades. Me pareix indignant aques ús de la professió mèdica en estos temps de retallades, que volen fer peneta?Desconec si tant un com l'altre exerceixen, si és així res, però si no exerceixen per fer política pos trobo que tenen molt de morro!!ALmenys Trias (pediatra), Clos (anestesiòleg)...mai van fer estos paripes.

    ResponElimina
  5. Es "interessant". No sé si els anirà millor o pitjor, pero almenys s'esta parlant d'ells. De la foto de Monclus, tothom hi opina ... i aixo es l'important per fer espai en els mitjans, i en el cap de la gent, que es parli de tu ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta