16 de maig del 2011

Monclús (ERC) proposa bucs d'assaig per als grups de Tortosa


El candidat d'Esquerra a l'alcaldia de Tortosa, Josep Felip Monclús, ha proposat aquest cap de setmana la creació de bucs d'assaig (box) per promocionar els grups musicals de la ciutat. Aquesta és una de les tres propostes principals d'ERC per als joves de Tortosa, conjuntament amb l'ampliació de l'horari de la biblioteca Marcel·lí Domingo, i al foment de la participació dels joves utilitzant les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). "És molt important facilitar alternatives d'oci als joves, i alhora promoure el creixement dels grups musicals, per la qual cosa proposem la creació de bucs d'assaig”, va remarcar Monclús. Segons el candidat d'ERC, existeixen ajuts de la Generalitat per fer aquest tipus d'equipaments, com els que s'han fet en els últims anys en poblacions com ara Deltebre.

La portaveu de les JERC a Tortosa i número 8 de la candidatura, Cristina Girón, ha concretat aquesta promesa electoral: “La nostra proposta és rehabilitar uns baixos titularitat de l’Ajuntament situats al carrer Sant Domènec, al costat dels jutjats, adequant-los i insonoritzant-los per tal d’ubicar-hi sales d’assaig, en format box”. La proposta de les JERC-Tortosa és que els grups puguin disposar d’espais en cessió, i a canvi ofereixin la seua música al jovent tortosí mitjançant una sèrie de concerts gratuïts cada any. Aquesta proposta permetria recuperar l’oci nocturn a la ciutat de Tortosa, i alhora explotar el talent dels grups musicals del territori. Girón també ha detallat com seria l’ampliació de l’horari de la biblioteca Marcel·lí Domingo. Per Girón, “és important que tots els joves de la ciutat, independentment de les circumstàncies personals, puguin cobrir les seves necessitats de préstec i estudi”.

Finalment, Jordi Roig Valldepérez, número 7 de la candidatura d'ERC, ha explicat la tercera de les propostes principals en matèria de Joventut: l’impuls de la participació dels joves. Per Roig, “cal aprofitar el potencial de les noves tecnologies per tal que l’Ajuntament escolti els joves de la ciutat, fins al punt que ells mateixos siguin corresponsables en les activitats que organitzi la regidoria de Joventut”. En aquest sentit, es proposa que els joves puguin opinar i votar propostes d’activitats, per tal de tirar endavant aquelles que comptin amb més suport.

Imatge: ERC de Tortosa

13 comentaris:

  1. De qui ha estat la brillant idea de fer la traduccio pobelrina bucs de guerra,pot ser d'Emili Nieto?
    Que no es pot dir tal com sona amb catala: Sales d'assaig,i deixar de dir de fantoxades angloxasones?

    ResponElimina
  2. ... i amb el que está caient...!Ole ole..Que no decaiga!

    ResponElimina
  3. Lola mento, no sé si tens algun problema personal amb mi (si vols a la sortida d'escola ho arreglem), però "pobelrina" no sé que significa.

    ResponElimina
  4. http://www.atiza.com/direm/directori/bucsassaig/


    http://www.estruchmusic.com/que-es-estruchmusic/bucs-dassaig/

    http://www.casadelamusica.cat/ca/clap/bucs_dassaig

    Lola mento, potser el "pobelrino" ets tu.

    ResponElimina
  5. "Ladran, amigo Sancho, luego cabalgamos"

    ResponElimina
  6. Bé, dir que m'agrada la proposta i coincideixo amb Lola amb la denominació clàssica de sales d'assaig. També "estudis d'assaig" seria un frase alternativa.
    Inclouria també a grups de música clàssica, i totes les possibilitats musicals. Com suposo que deuen pensar en la proposta. Flamenc, rumba, etc, etc. Per incloure la comunitat gitana tan musical ella, encara que manté criteris d'aïllament.
    Altrament, dedicats a tots els amants de la música, sessions, vídeos inclosos, monogràfiques d'estils musicals, aptes per a la joventut, on aprendre dels "mestres" de cada estil. Com no, incloent el ball i la dansa, des de la tradicional fins, per dir alguna, el Lindy hop.

    ResponElimina
  7. Pos si, tan facil que seria posar-te "fora del temps"....
    Bé emili, has estat finet.

    ResponElimina
  8. Pobres vores de test!
    J.B.
    Tranquil, no durarà molt. Te un antecedent a la marfanta. Busca'l, i trobaràs "ques i perques".
    ;-)

    ResponElimina
  9. "PUEBLERINA" Emili,que quan vols et fas molt be lo desantes,a la sortida d'escola,ho dius per tu,ex-Gerent del Consell Comarcal de Baix Ebre en epoca socialista? I va negar tres vegades!Bucs...ja,ja,ja que pot ser t'asesora la fraccio bicicletera anglesa?

    ResponElimina
  10. Quan la gent és pobra d'esperit, ataca a les persones, perquè no pot atacar les idees.

    Aquesta proposta, que no és meva, sinó de la joventut d'ERC potent, capaç, dinàmica i emprenedora, és una proposta positiva, cultural, dinamitzadora, constructiva.

    Tot el contrari del que els teus comentaris diuen de tu mateixa, Lola Mento, un discurs molt pobre. Si això és tot el que pots aportar, no m'estranya que ho facis des d'un àlias.

    ResponElimina
  11. Les uniques definicions de BOX que em venen al cap en anglès son, el box de guardar les sabates, el box de fotre cops, i el box (Caixa) en que comparteixo els meus estalvis i penes .... aixo no vol dir que no es pot inventar paraules, com més millor!! Qui ha inventat lo del gol-average, per exemple, o el footing!
    per cert, la proposta, bona; i les bicis per l'estiu ....

    ResponElimina
  12. Alias,pos no era nick,o link,o com collons es digue?
    Jo no necesito estar de continuo signant res amb el meu nom,per no estic de campanya continua,ja veurem lo 22 a la nit,Emili,quan t'haigue pasat lo tren,un any mes,del sonni de ser regidor!

    ResponElimina
  13. Jo també t'estimo Lola Mento.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta