16 de maig del 2011

Nas roig als candidats de Tortosa



Els cartells dels candidats a l'alcaldia de Tortosa apareixen amb nassos de pintura roja. La pintada sobretot ha afectat els cartells penjats al carrer Llarg de Sant Vicent, però també en altres carrers adjacents del barri de Ferreries. El PSC ja ha substituït els cartells de Joan Sabaté pintats per banderoles noves.

7 comentaris:

  1. No sé si per altres zones ho fan, pero al Temple sembla que, o es volen estalviar pujar una escala, o pensen que els verem millor, perque veig que la tendencia es penjar cartells als farols just a l'altura del cap d'una persona adulta. Just a l'altura que facilment pegues un cop amb el cap si ets una mica despistat o intentant controlar dos xiquets i vigilar els cotxes incivics a l'hora. Perills de la democracia!

    ResponElimina
  2. i per penjar cartells a les faroles i pel mig del carrer, fora dels pirulos, no els multen?

    ResponElimina
  3. Atenció, passat l'equador de la campanya, analitzats els comportament d'uns i altres, vaticino un futur govern tortosí format per:
    CiU+ERC+ICV ( 9+1+2 ).

    ResponElimina
  4. Cucafera, ets mala persona.
    Li donaràs mala setmana a Bel.
    Ell que te tota la seva claca dient-li que guanyarà per majoria absoluta i ara vas tu i li xafes la guitarra.
    No sigues dolent que en lo gran esforç que esta fetn per col.locar a la cleca, si no te majòria absoluta en tindrà un fard per acontentar-los a tots.

    ResponElimina
  5. Cucafera, este vaticini t'ha vingut a partir de mirar lo video i vore que els tres únics que surten en lo nas pintat són Monclús, Bel i Forcadell?

    ResponElimina
  6. Cucafera. I els altres partits?

    ResponElimina
  7. Out....
    PSC (6) PP (2) PXC (1)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta