16 de maig del 2011

Sabaté (PSC) proposa un museu arqueològic i recuperar l'Entrecultures

El candidat del PSC a l'alcaldia de Tortosa, Joan Sabaté, ha presentat aquest cap de setmana les propostes dels socialistes per millorar l'activitat cultural i esportiva al municipi. Sabaté ha volgut posar l'accent en la construcció del port fluvial, al barri de Ferreries, i de convertir el complex de Vinallop en un centre de tecnificació ciclista. Quant a l'àmbit cultural, el PSC proposa recuperar el festival internacional de teatre Entrecultures, posar en marxa el Museu Arqueològic de Tortosa a l'antic escorxador, crear una pinacoteca municipal i "dignificar" el Festival de Música Felip Pedrell. “Cal recuperar la seua força i donar suport a tot el teixit musical de la nostra ciutat, als que practiquen i estimem la música”, ha afirmat Sabaté.


Imatge i més informació: PSC de Tortosa

1 comentari:

  1. Mira, el primer que parla de mesures culturals!

    Això ja m'agrada més. L'entrecultures era alguna cosa més que el teatre comercial que ens porta Caballol a l'auditori. Les últimes obres representades han estat d'un avorriment grandiós.

    I quant al museu, ja seria hora que obrís les seves portes. Tants de cops que he sentit que es fan obres de remodelació a l'escorxador i cada cop està més abandonat. Igual que les restes arqueològiques que s'han trobat a les excavacions que s'han fet i es fan a la nostra ciutat i ningú les pot veure més que esporàdicament quan fan una exposició.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta