14 de juny del 2011

Així serà el segon govern de Ferran Bel


L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha presentat aquest dimarts a la tarda el nou cartipàs municipal, en què sobretot destaca l’ascens de la regidora d’Urbanisme i Obres Públiques, Meritxell Roigé. A més de portaveu del govern de CiU, Roigé també es converteix en la primera tinenta d’alcalde. En el mandat anterior, Roigé havia ocupat la cinquena tinença d’alcaldia. D’altra banda, la regidora d'Urbanisme haurà de coordinar una de les noves cinc àrees del consistori, l’àrea de Serveis al Territori, que també inclou Patrimoni. Finalment, Roigé -que és diputada de CiU al Parlament- es manté com a regidora de barri de la urbanització de la Simpàtica.

La segona tinenta d’alcalde serà Anna Algueró, qui conserva la regidoria d’Acció Social. A més, Algueró coordinarà l’àrea general de Serveis a les Persones, i tornarà a ser la regidora de barri de Santa Clara. El tercer tinent d’alcalde és novament Pere Panisello. De la mateixa manera, el president de l’EMD de Jesús segueix sent, també, el regidor d’Esports, tot i que s'havia especulat que Joaquim del Pino el rellevaria en aquesta responsabilitat.

El quart tinent d’alcalde serà Emili Lehmann, un altre dels regidors de l’anterior govern que ha sortit reforçat amb el nou cartipàs. Lehmann coordinarà l’àrea general de Promoció de la Ciutat, i serà el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires, tot assumint algunes de les regidories que han deixat vacants Ricard Forés i Joan Caballol. A més, Lehmann també seguirà sent el regidor de barri de Ferreries.

Domingo Tomàs, un dels cinc regidors debutants, coordinarà una altra de les noves àrees, dedicada a l’Espai Públic. Així, Tomàs serà el regidor de Festes i de Serveis, i substituirà Jordi Folqué com a regidor de barri de Remolins. Tot i que Ferran Bel no ha volgut avançar cap nom, Tomàs podria ser l’únic regidor del nou govern municipal que tindrà dedicació exclusiva.

La sisena tinent d’alcalde serà Rosa Cid, que repetirà com a regidora d’Ensenyament. A més, també assumirà Universitats i les regidories del Servei d’Atenció al Ciutadà i d’Activitats Reglades, que es corresponen a l’antiga regidoria de Governació. Rosa Cid seguirà sent, de la mateixa manera, la regidora de barri de Sant Josep de la Muntanya.

Finalment, la setena tinent d’alcalde serà la regidora d’Hisenda i Personal, Matilde Villarroya. A més, Villarroya coordinarà la cinquena àrea municipal, anomenada de Serveis Centrals. Un altra novetat és que Villarroya també assumirà la regidoria de Noves Tecnologies, amb el repte de posar en marxa l’administració electrònica. A banda, Villarroya seguirà sent la regidora de barri del Centre i del Nucli Antic.

Ja per acabar, el nou regidor Joaquim del Pino serà el responsable de Cultura, així com el nou regidor del barri del Rastre. La regidora de Seguretat serà Esther Vidal, qui també tornarà a actuar com a alcaldessa pedània dels Reguers. Vidal també serà la regidora de barri del Grup El Temple. A banda, Alfredo Ferré serà el regidor de Turisme i de Joventut, així com el regidor de barri de Sant Llàtzer. Finalment, Beatriz Viñuela serà la regidora de Medi Ambient i de Mobilitat, a més de regidora de barri del Temple.

9 comentaris:

  1. Enhorabona a Pedret...i a Del Pino que ha aconseguit el que volia, i a Tomàs, que també ho ha aconseguit, si serveix per estalviar els honoraris de director de la festa del Renaixement i cavalcada, ja em sembla bé.
    Posats a posar peques.....I atesa la condició d'economista del Sr. alcalde, amb quines formules matemàtiques explicaria que abans feien falta unes determinades dedicacions exclusives i parcials i ara no. Al menys aixo sembla...

    ResponElimina
  2. Jo flipo paperets de colors....
    Domingo! Aviam que collons fas! Que en tanta festa no se't perde lo barri entre les mans.
    Pega't unes quantes voltes, altre cop, que faena n'hi ha a cabassades!
    I el Rastre que ja no compta?
    Barbaritas, barbaritates....
    Us vull cada dia a la plaça!
    Il de Sant Josep a la ermita.... i que no passe dels límits! T'han col·locat lo Rastre de més a més mano?

    ResponElimina
  3. quis bons puestos han agarrat uns que jo me sé, n'hi han que son puestos de no fotre brot, però bueno si esta es la desició del sr. alcalde, ell sabrà com governa!

    ResponElimina
  4. I ja podran amb tanta regidoria, àrees centrals, i barris?
    O només són càrrecs de boquilla?

    ResponElimina
  5. Sempre m’ha alucinat la capacitat que tenen certes persones per treballar.
    Ser mà dreta de l’alcalde, portaveu del partit, primera tinent d’alcalde i responsable de l’àrea mes compromesa d’un consistori com és urbanisme , a Tortosa i després ser parlamentaria a Barcelona i cumplir a tot arreu ha de tenir mèrit.
    També cobra dos sous? ?
    Quan caigui el monument del mig del riu, ja tenen una figura per ficar.

    ResponElimina
  6. ja,ja,ja,ja,ja,ja ..... Tot un poema de vacil·lada!
    Que te el poder de la bilocació, com no se quina santa de Barcelona?
    Ara torno tinc una urgència

    ResponElimina
  7. Ja hi he pensat!
    I si beatifiquem la Roigé en vida?
    Perquè lo seu si son miracles!
    Mister arquebisbe, Salinas no te m'ofengues, pren nota i dis-li al Bene-dictium nosequants, que tenim una santa al poble. O algú pensa encara que som una ciutat?

    ResponElimina
  8. Preneu nota: Les pròximes eleccions municipals, els caps de llista dels dos principals partits, dones.

    ResponElimina
  9. Cucafera, i què?
    Quan siguin tant nefastes com el més nefaste dels alcades que hem tingut fins ara podrem parlar d'igualtat entre sexes.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta