12 de juny del 2011

Bel ja és l'alcalde de la majoria absoluta



Ferran Bel ha tornat a ser investit alcalde de Tortosa, aquest dissabte al migdia. Després de la seua victòria electoral el 22 de maig passat, el candidat de CiU presidirà la novena corporació de Tortosa des de la recuperació de la democràcia, amb un govern format pels 12 regidors de CiU, la majoria més important que ningú ha assolit mai a l'Ajuntament. De fet, per tornar a ser investit, Bel només ha rebut el suport dels 12 regidors de CiU. Per la seua banda, els tres representants del PSC i els dos d'ERC han preferit votar en blanc. Finalment, els dos regidors d'ICV, el regidor del PP, i el regidor de PxC han votat els seus respectius candidats.

Bel s'ha compromès a administrar la seua majoria absoluta amb "prudència, saviesa, generositat i responsabilitat". A banda, s'ha referit a la important renovació de regidors que hi haurà amb el nou ajuntament: 13 regidors nous; un total de nou regidores, i un govern municipal "totalment paritari", ja que tindrà sis homes i sis dones. Però sobretot, Bel ha dedicat la part central del seu discurs als veïns de Tortosa que estan travessant dificultats a causa de la crisi. "Molts conciutadans han perdut la feina i esperen una nova oportunitat per tirar endavant les seves famílies. Us vull dir que ens en sortirem. Amb l'ajuda i amb l'esforç de tothom. Els que m'acompanyen en aquest projecte ens hi esforçarem des del primer dia i treballarem perquè Tortosa sigui una ciutat millor per viure-hi, però sobretot perquè les dones i els homes que vivim en aquesta ciutat puguem continuar vivint-hi, treballant-hi i veient-hi créixer els nostres fills", ha assenyalat. Amb tot, Bel ha insistit que a l'Ajuntament no tenen "cap vareta màgica", i que caldrà sumar-hi tots els esforços. Finalment, l'alcalde ha anunciat que en les properes setmanes presentarà un nou pla d'acció municipal (PAM) que es basarà en el programa electoral de CiU, ja que "els compromisos estan per complir-los".

Discurs de Ferran Bel al ple de constitució del nou Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. Ara, es responsabilitat de tots que, l'extrema dreta de baix, segons es mira la foto ( i sense mirar ) no pugui fer-se visible en pròximes fotos de constitució.
    Això sí, a pesar de la estava caient davant mateix dels fotografiats, alguns ( sobre tot un ) no hi ningú que li tregui el somriure de la boca. Suposo que deu ser conscient que d'aquí uns anys no se'n parlarà de si davant hi havien nomes els fotògrafs, indignats, cassoles o què... La foto per a la historia, és el que val.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta