27 de juny del 2011

Brutícia acumulada a l'embarcador de l'Escorxador


La brutícia s'acumula des de fa dies al voltant de l'embarcador de l'Escorxador, una de les portes d'entrada a la ciutat de Tortosa per als turistes que utilitzen la via navegable.  De fet, l'embarcador de Remolins és on atraca el llagut turístic Lo Sirgador quan els grups han de fer la seua visita a la catedral de Tortosa. Però al seu voltant no només hi ha algues i altres plantes aquàtiques, sinó ampolles de vidre, llaunes, plàstics i altres tipus de residus.

5 comentaris:

  1. Deu tindre res a vore que a totes hores allò està ple de gent pescant?

    ResponElimina
  2. home això pot estar relacionat, però crec que no nomès això afecta, la gent pasa per davant i tira coses allà, així que no crec els que pesquen faiguen tanta basura, tot i que també en generen.

    ResponElimina
  3. Bueno no us preocupessiu que pel renaixement estara net i pulidet.Bueno tot aquesta "merda" es de la gent que ho tira pero a part de la de tortosa, en deu baixa de mes amunt del riu.

    ResponElimina
  4. No aneu a la Xiquina.... si no voleu vore brutícia.
    Ni a la Catedral... si no voleu que us caigue al cap.

    ResponElimina
  5. No se si es netejara pel renaixement, recordo un any, no fara molt que es podia vere entre tanta merda (no es el primer cop que passa) un cirulo impressionant!!! i es va estar allí estirat i mortet tot el renaixement, natros pensavem que era part de la festa...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta