24 de juny del 2011

Amposta regularà l'horari i l'aspecte de les terrasses


El govern municipal d'Amposta està enllestint una normativa per millorar la convivència a la ciutat. L'ordenança té l'objectiu de regular l'horari de les terrasses a la nit, per garantir el dret al descans dels veïns, però també homogeneïtzar progressivament el mobiliari d'aquestes terrasses. El regidor de Governació, Josep Garriga, ha explicat aquest dijous que, des de l'entrada en vigor de la llei Antitabac, han augmentat el nombre de queixes de veïns per soroll al carrer. Segons Garriga, amb aquesta normativa pretenen buscar una solució als problemes de convivència. De fet, les terrasses d'Amposta obriran només fins les dotze de la nit. Una mesura que Garriga s'ha compromès a explicar a tots als restauradors i propietaris de locals d'oci, a qui també ha demanat la seua implicació per minimitzar el màxim possible les molèsties als veïns. Finalment, el regidor de Governació també ha assenyalat que l'Ajuntament no atorgarà cap llicència per l'obertura de terrasses als bars musicals i a les discoteques.

D'altra banda, Garriga ha avançat que aquest cap de setmana l'Ajuntament d'Amposta obrirà als vianants vora un 30% de la nova plaça que s'està construint al damunt del nou aparcament soterrat del mercat municipal. D'aquesta manera, també es permetrà el pas dels veïns als carrers Sant Nicolau i Sant Miquel.

+També podeu veure el vídeo de Canal 21 Ebre

Imatge: Ajuntament d'Amposta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta