23 de juny del 2011

Detingut el presumpte autor de l'atropellament d'una xiqueta a Tortosa


La Policia Local de Tortosa ha detingut un home de 33 anys com a presumpte autor de l’atropellament d’una xiqueta de 10 anys, dimarts al vespre al passeig de l’Ebre del barri de Ferreries. La policia ha acusat l’home, veí de Roquetes, dels delictes de conducció temerària, omissió del deure de socors i lesions imprudents. Com ja va informar Canal 21 Ebre aquest dimecres, la víctima creuava un pas de vianants quan va ser envestida per un turisme que circulava a gran velocitat, segons van explicar alguns testimonis dels fets. Com a conseqüència del xoc, la xiqueta va anar damunt del capó del cotxe fins que, una vintena de metres després, va acabar caient al terra. El conductor no va aturar el vehicle i va fugir.

Els equips d'emergència van assistir la xiqueta, que va ser evacuada en primera instància a l'Hospital Verge de la Cinta i, posteriorment, a l'Hospital de la Vall d'Hebron, a Barcelona, on es recupera favorablement dels traumatismes que es va fer.

La Policia Local va iniciar la recerca del vehicle a partir dels testimonis i de les restes de la carrosseria que van quedar al lloc dels fets, en un operatiu en el qual han col·laborat els Mossos d'Esquadra i també la Policia Local de Roquetes, municipi d'on va resultar ser veí el detingut. Una vegada localitzat el vehicle, va poder ser identificat i detingut el sospitós, que ja ha passat a disposició judicial.

Imatge: Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta