23 de juny del 2011

Els deltebrencs Crator porten 'Males llengües' a Barcelona



El grup Crator actua aquest dissabte a la nit a la sala Luz de Gas de Barcelona. Serà l’estrena a la capital catalana de l’últim disc de la banda de Deltebre, titulat ‘Males llengües’, que es va posar a la venda a l’abril. Els Crator són cinc joves de Deltebre que ronden els 25 anys. ‘Males llengües’ és el seu segon disc, i ha estat enregistrat a l’estudi de Pep Sala, músic molt vinculat al delta de l’Ebre. De fet, el videoclip del seu primer senzill, titulat ‘Baobab’, també té el Delta com a escenari natural.

El nou disc de Crator és, segons els seus productors, un treball dinàmic i amb molta personalitat, que s'emmarca en una cultura musical innovadora i transgressora. Els temes de Crator destaquen per la seua energia i un estil definit i coherent, tot i la joventut de la banda liderada pel cantant Jordi Miró.

1 comentari:

  1. Si més no m'agraden els detalls infogràfics i escenari.
    Jo diria que he pujat en aquesta BMW .... eren altres temps però, i les balades més escoltades eren Heavy Metal.
    Sort deltebrencs!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta