24 de juny del 2011

Ràdio Tortosa comença la programació d'estiu el 27 de juny

El periodista Ignasi Vidal presentarà el nou magazin 'Diamants d'estiu'.
Imatge: Ràdio Tortosa.

L'emissora municipal Ràdio Tortosa finalitza el proper 26 de juny la temporada 2010-2011, que ha estat marcada per la inauguració dels nous estudis a l'edifici Montcada 27, la nova imatge i la nova programació. Un primer any que ha servit per fer un salt qualitatiu i quantitatiu en l'oferta radiofònica municipal, i que corroboren les dades del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura de Catalunya. Així, Ràdio Tortosa ha duplicat el nombre d'oients i s'ha situat entre les emissores municipals més escoltades de Catalunya, amb 11.000 oients. A partir del 27 de juny, la majoria de programes enceten les seues vacances i es dóna pas a la programació d'estiu, que es podrà escoltar també per internet. El periodista Ignasi Vidal presentarà el nou magazin matinal "Diamant d'estiu" fins el 22 de juliol, un programa que comptarà amb noves seccions, nous col·laboradors, concursos i molts continguts estiuencs. A més, hi haurà un espai dedicat a la Festa del Renaixement. El programa s’emetrà cada dia de dilluns a divendres de dotze a una, i es reemetrà a les tardes de sis a set.

La programació de Ràdio Tortosa es completarà amb els serveis informatius, que matindran l'informatiu del matí i el migdia. Tanmateix, canviaran l'horari i s'emetran a les 9 i a les 14 hores. Aquesta graella de programació inclou butlletins informatius de dilluns a divendres, a les hores en punt, fins a les 8 del vespre.

La propera temporada 2011-2012 de Ràdio Tortosa començarà el dilluns 12 de setembre, amb el manteniment de la majoria de programes de l’emissora. Amb tot, també hi haurà algunes novetats i canvis, si bé es mantindran com a pilars bàsics la informació, l’entreteniment, la música i els esports.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta