25 de juliol del 2011

El Consell Comarcal del Montsià rebaixa un 30% els sous polítics i de gerència


El Consell Comarcal del Montsià destinarà, en global, un 30 % menys de pressupost en retribucions dels càrrecs polítics i de gerència. El nou equip de govern, format per CiU i PPC, ha acordat en el seu primer ple ordinari -celebrat dimarts passat, 19 de juliol- rebaixar les retribucions del president, dels consellers i de la gerència, així com del nombre de càrrecs de confiança. Aquesta rebaixa suposarà un estalvi del 30 % en el pressupost. Segons una nota difosa pel nou servei de premsa del Consell Comarcal del Montsià, aquesta primera mesura d’austeritat "exemplifica el tarrannà del nou govern que, en un moment de crisi com l’actual, considera necessària la racionalització de recursos". En l’adopció d’aquest acord, els grups de l’oposició –ERC, PSC i ICV- s’hi van abstenir. D'altra banda, en el mateix ple va quedar definit el cartipàs del nou govern comarcal. Així, mentre que l'alcalde rapitenc Joan Martín Masdéu (CiU) serà el president del Montsià, Maria de la Cruz Sabaté (PPC) serà la vicepresidenta primera, i Alfred Blanch (CiU), el vicepresident segon de l'ens comarcal.

Imatge: Consell Comacal del Montsià

1 comentari:

  1. Quina gràcia, aquesta noticia no ha despertat tanta controvèrsia com la de l'augment de sou en el CC del Baix Ebre.

    De totes maneres, pujen uns o baixen els altres, em sembla que els sous dels representants polítics haurien d'estar regulats d'alguna manera perquè sino això sembla una casa de barrets.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta