2 d’agost del 2011

L’aeròdrom d’Arnes, 'en via morta'


L’alcalde d’Arnes, Xavier Pallarès, ha afirmat aquest dimarts que el projecte de l’aeròdrom que el govern anterior havia projectat al seu municipi està completament aturat. Pallarès, que també és delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, ha explicat en una entrevista a Canal 21 Ebre que l’aeròdrom projectat a les planes del Molí és, ara per ara, inviable des del punt de vista econòmic. A més, ha recordat que el projecte havia generat una certa oposició al municipi d’Arnes. Tanmateix, ha precisat que era un projecte interessant; no només des del punt de vista de la lluita contra els incendis forestals, sinó també per l’aprofitament turístic i esportiu que se’n podia fer de l’aeròdrom.

En la mateixa entrevista, Pallarès també ha recordat que l’Ajuntament havia fet una reserva de sòl en la seua proposta inicial de pla d’ordenació urbana municipal. Precisament, l’alcalde ha avançat que la comissió d’urbanisme de les Terres de l’Ebre podria aprovar el nou pla general d’Arnes en una de les seues properes reunions, als mesos d’octubre o novembre.

Finalment, l’alcalde d’Arnes s’ha referit als principals projectes del mandat en aquesta població de la Terra Alta de només 500 habitants. Pallarès ha afirmat que volen reurbanitzar els carrers del nucli antic i acollir-se a una subvenció del nou programa Viure al Poble Més, per reforçar l’atractiu turístic del municipi. Un altre projecte interessant és l’adquisició d’un solar al centre de la població, per construir-hi una pista coberta polivalent, per fer-hi tot tipus d’activitats i instal·lar-hi el mercat municipal.

Durant la mateixa entrevista, que el Canal 21 emetrà aquest dimarts a les deu de la nit, Pallarès també ha defensat la tradicionalitat de les festes amb bous a les Terres de l’Ebre, així com la nova llei que blinda la celebració dels correbous. Arnes és un dels pocs municipis de la Terra Alta, amb Horta de Sant Joan i Corbera d’Ebre, que celebra actes taurins durant la seua festa major.

Imatge ERC d'Arnes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta