2 d’agost del 2011

Xavier Pallarès: “A CiU ens fa por una majoria absoluta del PP”


El delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre i president de la federació de Convergència i Unió (CiU) al territori, Xavier Pallarès, ha afirmat aquest dimarts en una entrevista al Canal 21 que l’avançament de les eleccions estatals al proper 20 de novembre era un fet totalment “necessari” i “previsible”. En aquest sentit, Pallarès ha afegit que li sorprèn que hi haja partits catalans que encara no hagin designat els seus candidats, mentre que CiU sí que ja fa dies que va confirmar Josep Antoni Duran i Lleida com a cap de llista per Barcelona. En la mateixa línia, Pallarès ha assenyalat que a CiU els fa "por" una victòria del Partit Popular (PP) amb majoria absoluta. Segons el president de CiU a l’Ebre, sempre que el PP o el PSOE han tingut majories absolutes no han dubtat en “anar contra Catalunya”.

Imatge Canal 21 Ebre

7 comentaris:

  1. pos ja ho saps,res de pactar amb el pp i fot-limès canya xato pq et recordo que Artur Mas va dir que no tornaria a pactar amb ells!! i davant notari eh!

    ResponElimina
  2. Per mi es un comentari sense cap transcendència política ni mediàtica, dons ell sap perfectament que el PP no traurà majoria absoluta.

    ResponElimina
  3. Si el PP no treu majoria absoluta pactarà amb la pedorra de Rosa Díez i vindrà a ser el mateix, o pitjor.

    ResponElimina
  4. sort que CiU va "a favor" de Catalunya!! i més sort encara que estan a favor de les TTE ....

    ResponElimina
  5. Com han de fer Ministre al Duran si el PP treu majoria absoluta ?

    ResponElimina
  6. Diuen que li fa molta il•lusió, i de vegades la il•lusió mou muntanyes.

    ResponElimina
  7. Em pensava que era la fe ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta