2 d’agost del 2011

L’Ametlla de Mar renuncia a acollir el Delta Sound Festival i el desautoritza per falta de seguretat



Nou entrebanc -i potser definitiu- per als organitzadors del festival Delta Sound Festival (DSF), inicialment previst i descartat a la platja ampostina de l'Eucaliptus per al proper dissabte, 6 d'agost. Així, després d'anunciar que el festival es traslladava al recinte de la discoteca Blau i d'agrair el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, aquest dimarts al migdia el consistori ha emès un comunicat per informar que no donarà llum verd a la celebració del DSF. Ha estat després d'analitzar l'estudi d'autoprotecció que havien preparat els organitzadors del macrofestival. "Des del consistori es considera un inconvenient per a la seguretat dels assistents el fet que el festival es situï vora la carretera N-340", afirma la nota oficial. "A més, caldria acordar amb el Ministeri de Foment, ja que aquesta infraestructura forma part de les seves competències, quines són les mesures de seguretat idònies que s’haurien d’aplicar. Per tant, per una qüestió de terminis seria inviable tenir el pla d’autoprotecció a punt", hi afegeix la nota feta pública per l'Ajuntament. A tot això, el consistori també ha volgut aclarir que l'empresa organitzadora en cap cas va garantir la viabilitat del projecte, i que tampoc va autoritzar la difusió i publicitat de l’esdeveniment, "almenys fins tenir els informes tècnics preceptius per poder prendre una decisió, fet que no s’ha produït fins aquest mateix matí". En aquest context, segons que ha pogut saber Canal 21 Ebre, els organitzadors han pres la decisió d'ajornar la celebració del festival.

8 comentaris:

  1. Aixo es un cachondeo entre uns i atres,vaya desatre

    ResponElimina
  2. I aquesta gent que ho organitza ( que envia al Psicòleg a l'ajuntament d'Amposta, per cert ) no ho tenia més ben lligat abans de fotre les campanes la vol ?

    ResponElimina
  3. Es que fer un festival a la vora de la N-340 i a l'estiu, ben mirat és de bojos.

    ResponElimina
  4. A aquestes terres només mos disen fer res, ser la riota del país,només es per al pijapins vinguen al delta,i lo tristpartits se faiguen la foto.
    Au xiquets benviguts "A la catalunya insolita"

    ResponElimina
  5. Llàstima, el festival era un esdeveniment social de gran acceptació, degut a que aquestes terres no es distingeixen precisament per l'organització d'actes que no siguin els tradicionals.
    Tant de bo els organitzadors siguin seriosos amb el compliment dels requisits i el proper estiu trobin un lloc idoni.

    ResponElimina
  6. Al final no es fa i és una llàstima, però la nova situació no satisfeia ni a organitzadors ni als que teníem que assistir-hi. Esperarem a l’any que ve.

    ResponElimina
  7. Si ravalejant si, la culpa sempre es de Barcelona, quina novetat! Piove, porco governo....

    ResponElimina
  8. resulta que fins aqui dos setmanes no tornara els diners de les entrades hi si ho fan sols els tornaran a un lloc ubicat a Amposta. quant hi ha gent q viu a Tarragona.I aquesta gent de fora es pregunta q els euuruus de la gasolina, qui els hi paga?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta