22 de setembre del 2011

Tortosa acaba la línia de defensa antiincendis a la zona de Mig Camí, Coll de l'Alba i Coll Redó

Ja han finalitzat els treballs de tala d'arbres i sotabosc que l'Associació de Defensa Forestal (ADF) i l'Ajuntament de Tortosa han realitzat a la massa forestal de la zona de Mig Camí, Coll de l'Alba i Coll Redó. El projecte, que compta amb el finançament de la Generalitat i de la Diputació de Tarragona, ha consistit en la creació d'una defensa antiincendis en una superfície superior a les 20 hectàrees. L'empresa Also Casals ha estat l'encarregada de la tala i destrucció dels vegetals. La regidora de Medi Ambient, Beatriz Viñuela, que ha visitat la zona aquest dijous al matí, ha explicat que s'ha escollit aquest àmbit perquè la seua complicada orografia i el règim de vents dificultarien l'extinció d'un possible incendi. A banda, cal afegir-hi el fet que és una zona habitada tot l'any. Viñuela ha avançat que l'Ajuntament mirarà d'acollir-se a properes convocatòries de subvencions per continuar fent treballs de prevenció contra incendis. La regidora també ha assenyalat que, en el marc de la mateixa iniciativa, s'ha construït un punt de captació d'aigua a la zona del camí d'en Rubí.


Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. Si, però què tal si una altra vagada es comencen els treballs de manera que estiguin enllestits un més abans de l'estiu ?
    Els 40/50% dels incendis forestal a Catalunya s'originen als mesos de Juliol i Agost.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta