22 de setembre del 2011

Tortosa amplia l'Ebre Musik amb més grups participants i espais de concerts

Ebre Musik 2011 s'ampliarà amb més grups participants i tornarà a desplegar-se en diversos espais de concerts. Ja plenament consolidat com a certamen de referència de la música pop-rock a les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i el Matarranya, la desena edició de l'Ebre Musik incorporarà com a principal novetat l'increment del nombre de grups participants, tot passant dels vuit de l'any anterior als deu grups de l'actual. D'altra banda, a més de la sala Cool, els concerts també es faran als pub Wel.com, Merlet i Lo Carrer de la Habana. El regidor de l'àrea de Joventut, Alfredo Ferré, ha presentat aquest dimarts la programació 2011 del certamen, amb grups provinents d'Ulldecona, El Vendrell, Tarragona, Amposta, Reus i La Ràpita. Els concerts s'iniciaran el proper divendres, 30 de setembre, i es desenvoluparan ininterrompudament tots els divendres fins el 2 de desembre en el marc dels diferents pubs i locals que són seus del concurs.

Així mateix, la setmana vinent, coincidint amb el primer dels concerts, s'enceta novament a l'emissora municipal Ràdio Tortosa el programa de ràdio anomenat també Ebre Musik, i que compta amb Albert Melero com a conductor. El programa, a banda de servir per a la difusió del certamen, pretén apropar el concurs al gran públic, més enllà de la gent que acudeix als concerts en directe. L'Ebre Musik 2011 està dotat amb tres premis, dotats respectivament amb les quantitats de 2.000, 900 i 600 euros, així com el Premi Pua, que s'adjudica només a participants de les Terres de l'Ebre, i que gràcies al conveni signat entre els ajuntaments de Tortosa, Xerta, Tivissa, Roquetes, l'Aldea i Sant Carles de la Ràpita ofereix al grup guanyador la possibilitat d'actuar a les festes majors d'aquests municipis.

Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. Em sembla "una comida de negros" este concurs, ja desde la 1era edició. Tampoc trobo el sentit a que grups novells o que comencen tinguin que tocar en grups que s'están arrossegant pels escenaris, com ensenyant-los-hi el que els hi espera. No seria més lógic que els fessin tocar en un grup jove i amb éxit que amb Seguridad Social o Sinistro Total? Qui serán els següents? Celtas Cortos?, en fi, es només la meva humil opinió...No me creo ná.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta