21 d’octubre del 2011

Ascó pagarà el nou CAP i el metge 24 hores

Josep Martínez, que també és regidor de Sanitat, ha explicat durant el seu pas pel programa Primera Columna que els ajustos pressupostaris del Departament de Salut també estan afectant els veïns de la seua població. En la mateixa línia, Martínez ha recordat que l’Ajuntament d’Ascó havia concretat amb el govern anterior de la Generalitat la construcció d’un nou centre d’atenció primària, de manera que el consistori ara avançarà els diners per poder fer les obres. Així, tot i la revisió a la baixa del pla d’inversions del Servei Català de la Salut, l’Ajuntament insisteix que el CAP és necessari per al municipi, ja que millorarà l’assistència sanitària a Ascó i als pobles de la zona d’influència. A banda, l’Ajuntament al·lega que Ascó no té servei de transport públic per arribar fins al CAP de Flix, que és el centre sanitari més proper al municipi. A més a més, l’Ajuntament també assumirà el cost de tenir un metge a la població durant les 24 hores del dia.

4 comentaris:

  1. Un ajuntament que té cura sincerament dels seus ciutadans! mai no hauria pensat que pasaria...quin miracle, tú!!! Després d'això qualsevol cosa és possible...

    ResponElimina
  2. Home Cristòfol aqui hi ha una mica de "truco" pero de totes maneres s'ha de felicitar a l'Ajuntament per la iniciativa, al menos los diners de la nuclear se podran aprofitar per a algo bo i se'n podrà treure un benefici. L'ajuntament d'Ascó està finançat per la central nuclear, vale que vius en lo perill al costat de casa però s'ha de compensar d'alguna manera, amb diners...mal per mal pos benvinguts siguen si són per a una bona causa. Lo fotut som los que mos quedem a curta i mitja distància que si passa algo només mos haurem endut garrotades!!

    ResponElimina
  3. Ara gràcies als senyors de l'ICS tindrem municipis de primera i municipis de segona...sanitariament parlant...

    ResponElimina
  4. M'havia oblidat de la nuclear, ho sento! No me'n nrecordava que Ascó tenia la nuclear! I no és cap ironia, que consti, això últim, de debò, Lo Saberut! Així donçs, clar que ho pot pagar això...i tens raó, en això que hi hauran municipis de primera i segona, sobretot depenent de si les retallades de Mas són suplides pel propi ajuntament. Però escolta, que no és Mas qui paga als ajuntaments? Així donçs, encara que l'ajuntament pagui els serveis sanitaris, no és derivar els calès d'un lloc a una altre. Vull dir, el que no es paga als centres sanitaris es paga als consistoris...tot surt del mateix lloc, no, o com va això?. No conec gairebé res de com va això la financiació d'aquestes coses de l'adaministració, per això les pregunto aquestes coses...si me les poguéssiu aclarir us ho agrairía...gràcies...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta