3 d’octubre del 2011

Comunicat de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, davant de la sessió de control al govern


Segons informacions rebudes, (diputada sra Meritxell Roigé) el dimecres dia 5 d’octubre durant la sessió parlamentaria de control del govern i a instàncies de CiU, es preguntarà a l’honorable president sr. Artur Mas per la postura del govern català sobre les propostes de transvasaments de l’Ebre i la situació del cabal mediambiental suficient per al Delta de l’Ebre. Volem remarcar que aquest cabal ha d’estar contemplat segons indicacions de la Directiva Marc d’Aigües europea en el Pla hidrològic de la conca de l’Ebre que hauria d’haver estat publicat al desembre de 2009, i encara es desconeix. Com ja sabeu aquesta pregunta i la seva resposta es de vital interés per a la PDE, ja que en la sessió parlamentària del divendres passat CiU i PP van reeditar l’antiga aliança i van rebutjar una proposta critica amb els transvasaments de l’Ebre i a favor del cabal mediambiental del Delta.


Plataforma en Defensa de l'Ebre

Imatge PDE a Picasa

2 comentaris:

  1. Arribat al gran dia (ja que el divendres no va poder ser-ho!), esperem tots inquiets que diuen avui des de la Generalitat .... dirà No a tots els transvasaments de l'Ebre? Direm Si al Pla de Conca i cabals CSTE?
    I demà, passat les "paraules", que faran? Parlar és facil, el dificil, o important, es aconseguir alguna cosa de veritat.
    #CatalunyaDiuNoAlsTransvasaments

    ResponElimina
  2. Pos avui han ( ha ) dit el Conseller que no acceptaran transvasaments "IMPOSSIBLES" i que tampoc si no ho permet el "PLA DE CONCA" . Lo qual que vol dir, que de possibles sí i si ho permetis el pla de conca també ?
    No he vist rotunditat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta