21 d’octubre del 2011

El PSC força el govern a pagar el que deu als ajuntaments



El Parlament ha aprovat aquest dijous una moció presentada pel grup del PSC, que insta el govern català a garantir el manteniment de l’aportació econòmica de la Generalitat als ajuntaments, molts dels quals es troben amb problemes econòmics arran del retard en els pagaments. L’encarregada de defensar la moció ha estat la diputada ebrenca Núria Ventura, qui ha lamentat que el grup de Convergència i Unió (CiU) haja votat en contra de respectar els acords i els convenis signats amb els ajuntaments sobre temes que afecten el desenvolupament de les competències municipals. La diputada d’Ulldecona ha explicat que la moció també reclamava que la Generalitat fes públic quin és el deute que té amb els diversos ajuntaments catalans, abans de començar a pagar els diners que li pertoca en un període màxim de dos mesos.

En declaracions al Canal 21 Ebre, Ventura també ha lamentat que CiU s’haja quedat en minoria votant en contra de la moció dels socialistes al Parlament. Segons la diputada del PSC, deu mesos després d’entrar al govern, CiU continua fent d’oposició i buscant falsos culpables. Finalment, Ventura ha criticat que CiU votés aquesta setmana en contra de dues propostes de resolució per impulsar la creació de la vegueria de l’Ebre.

1 comentari:

  1. Proposo que les TTEE siguin declarades “PARADIS FISCAL”.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta