10 d’octubre del 2011

L'ampostí Adam Tomàs, candidat d'Esquerra per al Camp i l'Ebre

El portaveu d'Esquerra a l'Ajuntament d'Amposta, Adam Tomàs, encapçalarà la llista de la demarcació de Tarragona a les eleccions del 20 de novembre. En aquest sentit, el candidat ebrenc ha afirmat que vol ser "la millor garantia per defensar el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre de les polítiques del PP". El passat dissabte 8 d’octubre, el Consell Nacional d’ERC ratificava la composició de les llistes electorals per a les properes eleccions espanyoles. Tomàs liderarà la llista per Tarragona, seguit de la regidora d’Almoster, Coia del Río. Tomàs s’ha mostrat molt agraït per la confiança que ha dipositat en ell el partit, i s’ha compromès a "treballar al màxim per mantenir la veu de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona a Madrid".

D'altra bana, Tomàs ha recordat que l’any 1989 l’ampostina Marta Cid ja va encapçalar la llista de les eleccions al Congrés per la demarcació de Tarragona, i que ara agafarà el relleu del senador Pere Muñoz, única veu republicana de la demarcació durant l’anterior legislatura a Madrid. Segons Tomàs, "ara més que mai és necessari que Esquerra tingui una veu potent a Madrid". A més, el republicà s’ha mostrat "il·lusionat pel nou repte", i ha recordat que si es traslladen els resultats de les darreres municipals a la demarcació de Tarragona en escons, Esquerra podria assolir l’acta de diputat. El candidat ha afegit que "la gent de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona sap que Esquerra som la millor garantia per defensar-nos de les polítiques del PP". Finalment, el candidat d'ERC per Tarragona ha sentenciat que a Madrid cal "una Esquerra forta i amb les mans lliures", per poder defensar el territori d’un PP que vol tornar a fer el transvasament i portar el cementiri de residus nuclears, i que ataca la llengua i identitat de Catalunya. El regidor ampostí estarà acompanyat en el lloc cinquè de la llista per la regidora tortosina d'ERC, Alícia Gamundi.

Imatge ERC

1 comentari:

  1. Una candidatura que al seu temps ja va demostrar el que es capaç de fer... Es a dir RES !

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta