17 de novembre del 2011

Chacón retreu al PP que només se'n recordi de l'Ebre per transvasar l'aigua

La candidata al PSC per Barcelona, Carme Chacón, va ser la gran atracció de l'acte central dels socialistes de les Terres de l'Ebre, ahir al vespre a Deltebre. Chacón va advertir del "frau democràtic" que suposa que el PP no estiga explicant el seu programa electoral. "Diuen que tenen solucions contra la crisi, però no n’hem sentida ni una”, va afirmar la candidata del PSC. Segons Chacón, el PP només té "propostes del passat", com ara la desgravació per la compra d’habitatge, la liberalització del sòl, o inflar la bombolla immobiliària, “que és el que ens ha portat a aquesta crisi”.

Però el que més va animar les 500 persones del míting de Deltebre van ser les referències de la candidata a l'amenaça del transvasament, si el PP torna a la Moncloa. “El que va significar aquella brutal legislatura del PP de majoria absoluta no ho oblidareu mai, el menyspreu que va suposar el Plan Hidrológico Nacional (PHN) i les maneres amb les quals venia a impulsar-lo”, va afirmar Chacón, que també va advertir que Mariano Rajoy havia promès al matí "aigua per a tots" en un acte electoral a Múrcia. "Ha promès aigua per a tots, que fins ara s’ho anava callant”, va concloure la candidata del PSC. En aquest sentit, Chacón va fer una crida a la mobilització dels votants socialistes per dir “sí a la sanitat, l’educació, els avenços als serveis socials i als drets civils i sí a les Terres de l’Ebre i no al PHN”. “Perquè la dreta només ha vingut a aquest territori per emportar-se l’aigua”, va recordar, “i aleshores ens vam aixecar i vam sortir una marea immensa al carrer”. “Ara ens podem aixecar un altre cop, tornarem a sortir al carrer, perquè cal anar a votar pel futur de la nostra terra”, va proclamar.

Per la seua banda, el cap de llista per Tarragona, Francesc Vallès, va reptar Rajoy a visitar aquest territori i dir que “vol invertir aquí a canvi d’aigua”, en referència al PHN que volen recuperar, i també va instar les Terres de l’Ebre a anar a votar en defensa de l'aigua, la terra i els drets. Finalment, el senador Joan Sabaté ha destacat que “mai no s’havia fet aquí una inversió tan important com a la darrera legislatura socialista del govern de l’Estat: 630 milions d’euros, i sense demanar res a canvi; això no ho podem oblidar”, va concloure el candidat del PSC al Senat per Tarragona.

Imatge Socialistes de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta