9 de novembre del 2011

Masdéu (CiU) reclama connectar el corredor del Mediterrani i el port dels Alfacs

L’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, el nacionalista Joan Martín Masdéu, ha afirmat que l’acció del govern del PSOE a les Terres de l’Ebre ha estat “nefasta”, i ha citat qüestions com el retard en la construcció de l’autovia A7, la futura autovia de l’interior. Durant una entrevista al programa Primera Columna, l’alcalde rapitenc ha deixat clar quines haurien de ser les prioritats del futur govern de l’Estat per al nostre territori. Així, Masdéu ha reclamat la construcció del corredor ferroviari del Mediterrani i la seua connexió amb el port dels Alfacs.

En la mateixa línia, Joan Martín Masdéu també ha destacat la importància que tindria per al turisme de la Ràpita que els trens d’alta velocitat tinguessin parada a l’estació de l’Aldea, l’estació central de les Terres de l’Ebre. D’altra banda, en clau electoral, l’alcalde de la Ràpita ha lamentat que la campanya electoral estiga tan bipolaritzada entre el PSOE i el Partit Popular. De fet, Masdéu ha remarcat que Catalunya va quedar completament esborrada del mapa en el cara a cara de dilluns a la nit entre Alfredo Pérez Rubalcaba i Mariano Rajoy. A més, ha fet un repàs als greuges de PSOE i PP en contra de Catalunya i el català. Segons l’alcalde rapitenc, CiU és l’única força política que defensarà els interessos de Catalunya a partir del proper 20 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta