11 de novembre del 2011

Recta final per crear l’EMD de la Serra d’Almos




El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest dijous el nomenament dels membres que la comissió gestora que ha de posar en marxa la futura entitat municipal descentralitzada (EMD) de la Serra d’Almos, al terme de Tivissa. Els vocals que han d’integrar la comissió gestora municipal de la Serra d’Almos són Maria Lourdes Pena, Encarnación Codina, Xavier Cedó, Purificació Cervera i Josep Lluís Bargalló. En aquest sentit, la directora dels serveis territorials de Governació i Relacions Institucionals, Rosa Peig, ha explicat aquest divendres, durant l’informatiu matinal Primera Columna, el procés que cal seguir fins a la constitució de la nova EMD de la Serra d’Almos, entre al 22 i el 28 de novembre.

Durant la mateixa entrevista, Peig ha afirmat que és perfectament viable constituir una nova EMD al territori durant aquesta legislatura. Es tractaria de l’EMD dels Reguers, que l’Ajuntament de Tortosa voldria tirar endavant durant aquest mandat.

D’altra banda, la directora dels serveis territorials de Governació ha explicat que aquest dijous va acompanyar el delegat Xavier Pallarès amb motiu d’una reunió a Gandesa amb els alcaldes de la Terra Alta, per conèixer les inquietuds i les necessitats dels alcaldes de tot el territori. Tot seguit, Peig i el delegat del Govern també van reunir-se a la Palma d’Ebre amb el seu alcalde, Gil Martí. Un dels temes que es van tractar en aquestes reunions és la preparació del nou Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), que es convocarà per al 2013 amb una durada de quatre anys.

Finalment, Peig també ha garantit el suport del govern català al Consorci Memorial de la Batalla de l’Ebre (Comebe) i als diversos centres d’interpretació. De fet, la directora territorial de Governació i Relacions Institucional no descarta que més municipis es puguen afegir al Comebe durant els propers quatre anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta