6 de desembre del 2011

La Diputació dóna 30.000 euros a l'Ajuntament de l'Aldea

L'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu, ha fet una crida al conjunt de la població per "arrimar tots l'espatlla" i anar a collir la fruita i la verdura dels camps, perquè el municipi puga recuperar l'activitat agrària. En declaracions a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Andreu ha reiterat que un cop demostrada la "viabilitat" de la cooperativa agrària, ara el "més necessari" és "començar a produir per poder disposar de recursos" econòmics. L'alcalde ha volgut donar una missatge de "calma" i "tranquil·litat" als afectats per la falta de liquiditat de l'entitat a la sortida de la reunió que ha mantingut per aquesta qüestió amb la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega. També ha explicat que la Diputació de Tarragona ha cedit a l'Ajuntament 30.000 euros. L'alcalde ha precisat que aquest mateix dilluns la Diputació de Tarragona li ha anunciat que destinarà una dotació econòmica extraordinària de 30.000 euros al municipi. Els recursos estaran a disposició de l'Ajuntament, que els gestionarà per cobrir les necessitats dels casos "més greus", ha dit l'alcalde.

Els diners serviran per cobrir pagaments "imprescindibles" dels clients afectats de l'entitat, com ara pagar el rebut de la hipoteca, la llista de la compra o el rebut de la llum, ha explicat. D'aquesta manera es podrà garantir la cobertura de les necessitats més urgents dels afectats fins que aquests puguin recuperar els seus diners cap als volts de Nadal, segons han confirmat els tècnics del Departament d'Economia.

ACN

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta