28 de gener del 2012

Acomiaden el gerent de la cooperativa de l'Aldea

Tot i que no s'ha sabut fins aquest dissabte, la junta rectora de la secció de crèdit de la cooperativa de l'Aldea va cessar dimecres el gerent de l'entitat, Daniel Ferré. Segons ha publicat l'Agència Catalana de Notícies (ACN), es considera que Ferré ha portat una presumpta mala gestió de les inversions amb el recursos dels impositors, que és el que hauria portat l'entitat al bloqueig i la crisi financera que ha afectat 1.200 socis. De fet, Ferré havia estat al punt de mira des del bloqueig dels comptes. Segons ha explicata l'ACN el president de la cooperativa de l'Aldea, Fernando Falcó, l'acomiadament no s'havia produït abans perquè es necessitava la seua intervenció en l'aclariment dels comptes, i de moment es descarta contractar un nou gerent fins que no estiga llest el pla de viabilitat de la cooperativa, cap al mes de març.

El president de la cooperativa, però, no ha donat més detalls sobre els motius del cessament del gerent, més enllà de parlar d'un "mala gestió en les inversions". Falcó diu que de moment no emprendran accions legals contra Ferré, tot i que no descarten que el gerent puga denunciar la cooperativa per acomiadament improcedent. En aquest sentit, cal recordar que dimarts de la setmana passada la façana de la secció de crèdit i la casa dels sogres del Ferré van ser objectes d'un atac amb boles de pintura, una situació que va ser denunciada als Mossos d'Esquadra.

D'altra banda, Falcó ha aprofitat per demanar paciència als socis, nerviosos perquè segueixen pendents de cobrar 4,3 milions d'euros almenys fins al març. Sobre les peticions de dimissió a la junta rectora que s'han fet des del col·lectiu d'afectats, Falcó ha assegurat que posa el seu càrrec i el de la junta a disposició, sempre que les persones que els relleven puguen assegurar que recuperaran tots els diners. "Si són tan llestos, i es creuen que ho aconseguiran abans que nosaltres, que ho facin", ha dit. Falcó també ha recordat que no han deixat de treballar. "Entenc que la gent està nerviosa i és normal, però anem avançant", ha apuntat.

2 comentaris:

  1. L'acomiaden i no el jutgen?
    Aldeans, pardills!

    ResponElimina
  2. Han fotut al carrer a algú que realment s'ho mreeixia, el sapastre que va fer un "corralito" a tots els veïns de l'Aldea...

    Per un cop a la vida les oficines de l'Inem han fet una cosa bona enviant-hia algú que s'ho va ben meréixer!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta