28 de gener del 2012

Cachafeiro regala bosses noves a tots els equips del Benifallet

L'empresari andorrà Antoni Cachafeiro ha costejat la renovació de les bosses de tots els equips del C.F. Benifallet, segons ha informat Pau Folqué a través de Twitter. Cachafeiro està vinculat a la població de Benifallet a partir del projecte per construir un complex hoteler de quatre estrelles a la finca de la Xalamera. El projecte es remunta a la primavera del 2006, quan Cachafeiro -qui també havia comprat les antigues naus de l'Spar a Roquetes, per instal·lar-hi una gran superfície dedicada a l'equipament per a la llar (Punt de Trobada)- va adquirir una finca en aquesta partida de Benifallet. La intenció de l'empresa era construir-hi un hotel de quatre estrelles i 121 habitacions, entre l'eix de l'Ebre (C-12) i el riu. La instal·lació podia ocupar una superfície de 12.000 metres quadrats, i preveia la recuperació dels masos de la Xalamera.

L'estiu passat, en una entrevista a Canal 21 Ebre, l'alcalde de Benifallet, Jordi Monclús, va explicar que el projecte de Cachafeiro a la finca de la Xalamera segueix el seu curs, tot i que la promotora encara no havia presentat a l’Ajuntament el pla especial que havia de redactar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta